; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni survivor

„Survivor România”. Zanni își iese din minți în fața concurenților! Ce se întâmplă cu Faimosul

24 June 2021

Săptămâna începe cu tensiuni de neînchipuit pentru concurenții de la „Survivor România'. Timpul petrecut în competiție capătă alte valențe pentru concurenți, unii dintre ei începând să cedeze în fața greutăților. 

Zanni continuă războiul cu Elena Marin în edițiile din această săptămână. Faimosul răbufnește după Consiliul de eliminare în care Ștefan Ciuculescu a fost trimis acasă în urma nominalizării făcute chiar de el, scrie kanald.ro

Se pare că Zanni nu mai ține cont de nimic și va arunca din nou cuvinte grele la adresa Elenei Marin. Faimosul a fost extrem de deranjat de laudele pe care și le aduceau unul altuia Elena și Ștefan. Acesta din urmă a susținut că cea care merită să ajungă în finala „Survivor România' este Elena și că își dorește să se întoarcă acasaă cu trofeul. În urma plecării lui Ștefan din competiție, Elena Marin a rămas cu lacrimi în ochi și a ținut să-și ia rămas bun de la colegul său cerându-i iertare și mulțumindu-i pentru sprijinul oferit.

 

Zanni nu a fost însă de acord cu atitudinea avută de Elena Marin la finalul consiliului de eliminare. Faimosul susține că Elena joacă teatru în momentul în care sunt filmați și că, atunci când sunt singuri, atitudinea sa se schimbă radical, iar cuvintele la adresa lui Ștefan Ciuculescu au fost cât se poate de diferite:

 „A început Elena, băiat bun, Doamne…doar te rog să te oprești pentru că era scena aia de teatru, apoi se toarnă unul pe altul. Vezi că mi-ai zis aia, mi-ai făcut aia, ești cel mai pervers. Vreți să vă mai zic ce mi-a zis asta între patru ochi, cuțite, cuțite, cuțite…', susține Zanni. 

Războinicii se revoltă contra  Mariei Chițu: „Vrea să iasă victimă'

Dacă e strategie sau nu, din partea lui Zanni, se pare că presiunea psihică are efect. Elena Marin mărturisește că nu mai poate face față conflictelor cu Zanni:

„Simt că nu mai pot, că nu pot vorbi. Am creierul varză', spune Elena Marin. 

 

În tabăra cealaltă încep să se aprindă noi conflicte. Războinicii consideră că Maria Chițu adoptă atitudinea și strategia Elenei Marin și îi aduc o serie de acuzații grave:

 „Cumva să sărim și noi pe ea ca să iasă victimă..'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare