; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor România. Un nou concurent va pleca din Dominicană după consiliul de urgență de joi

„Survivor România”. Un nou concurent va pleca din Dominicană după consiliul de urgență de joi. Cine e vizat de eliminare

16 June 2021

„Survivor România' se pregătește să se despartă, în această săptămână, de un nou concurent. În ediția de joi, 17 iunie, jocul de recompensă vine la pachet cu un moment stresant: Faimoșii și Războinicii vor participa la un consiliu de urgență, scrie libertatea.ro.

La consiliul de urgență convocat pentru joia aceasta, Daniel Pavel va face un anunț trist pentru unul dintre concurenții „Survivor România', sezonul 2. 

„Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amănunte în ceea ce privește unul dintre voi', spune Daniel Pavel.

Cei prezenți la consiliu speră ca cel care pleacă să nu fie Cosmin, care în ultima perioadă a avut probleme de sănătate și nu a mai putut intra pe teren.

Raluca Dumitru a fost eliminată de la „Survivor România'. Ce concurent a ieșit preferatul publicului

Duminică seară, în cea mai recentă ediție „Survivor România’, telespectatorii au avut parte de surprize. La finalul ediției din 13 iunie 2021, Raluca Dumitru a fost eliminată din competiție, după ce a fost nominalizată de Elena Marin, preferata publicului, scrie libertatea.ro.

Săptămâna aceasta, în cursa pentru votul publicului au intrat Raluca Dumitru și Ștefan Ciuculescu de la Faimoși, respectiv Marius Crăciun și Andrei Dascălu din echipa Războinicilor. În final, cele mai puține voturi a primit Raluca Dumitru, pentru care competiția din Dominicană a ajuns la final.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Raluca Dumitru (@raluca__dumitru)

„Mă consider o persoană norocoasă’

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă.

Mă consider o persoană norocoasă’, a spus Raluca Dumitru, înainte să-și ia rămas-bun de la colegii săi.

Propunerea de eliminare a venit din partea Elenei Marin

Elena Marin a propus-o pe Raluca Dumitru spre eliminare.

„E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social.

Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seară am s-o nominalizez pe Raluca’, a spus Elena Marin.

La rândul său, Raluca Dumitru a recunscut că se aștepta să fie nominalizată.

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena dacă va fi favorită. Eu mă simt norocoasă că am ajuns până aici în competiție. Aici mi-am înfruntat foarte multe frici și am învățat multe lucruri. Când eram acasă mă consideram o persoană puternică, aici am realizat că neavând prietenii lângă mine nu sunt atât de puternică. Sper că am ajutat echipa și am adus puncte și nu am dezamăgit pe nimeni’, spunea Raluca Dumitru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare