; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel pavel survivor

„Survivor România” se termină la Kanal D. Ce va face după finală prezentatorul Daniel Pavel

10 July 2021

După mai bine de o jumătate de an pe tărâmuri dominicane, sezonul 2 al show-ului de la Kanal D ajunge la final sâmbătă seară, 10 iulie, când vom afla cine câștigă trofeul și premiul de 50.000 de euro.

Echipa de producție, în frunte cu prezentatorul Daniel Pavel, nu va mai zăbovi prea mult în Republica Dominicană, ei având zbor de întoarcere în țară chiar luni.

„După finala , voi veni în România, voi cunoaște întreaga echipă Kanal D, niște oameni minunați, alături de care am lucrat extraordinar. Cu siguranță va urma și o vacanță! Mi-e dor de familia mea, de prieteni, abia aștept să îi întâlnesc și să mă bucur de apropierea lor fizică. Mi-au lipsit enorm și a venit timpul să-i îmbrățișez', ne-a spus Daniel Pavel.

Dar lui Pavel îi va lipsi cu siguranță aventura trăită în ultima jumătate de an.

„Îmi va lipsi tot, atmosfera de la filmări, echipa mixtă – Acun Medya și Kanal D -, cu care am lucrat excelent în toată această perioadă de jumătate de an, îmi va fi dor de concurenți, îmi vor lipsi peisajul acesta superb, traseele spectaculoase, ritmul filmărilor… Nu ai cum să nu iubești un asemenea proiect și nu ai cum să nu rămâi legat sufletește de aceste locuri paradisiace. Nu în ultimul rând, îmi va fi dor de publicul minunat, care ne-a însoțit în tot acest timp și a avut un rol atât de important în economia .'

 

Cum arată casa în care Daniel Pavel a locuit jumătate de an

Daniel Pavel a stat într-o casă cu etaj, închiriată, în Republica Dominicană, în apropiere de locul unde au loc filmările. Locuința are și etaj. La parter este bucătăria, acolo unde acesta își prepară cafeaua, dar și smoothie-urile. Are și un living mare la dispoziție. Pe unul dintre pereți este o ramă unde acesta are mai multe notițe despre viața „Faimoșilor’.

„Am scos aici despre Faimoși. Să știu cum să îi prezint, mai interesant’, a spus Daniel Pavel la Kanal D. Urci la etaj, iar acolo e dormitorul prezentatorului. Este o cameră simplă, în nuanțe deschise, iar pe pereți sunt agățate mai multe tablouri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare