; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zannidache

Survivor România. Scandal de proporții între Zanni și Moroșanu! Relația dintre concurenți ajunge la cuțite

24 March 2021

Se încing spiritele în competiția „Survivor România', difuzată de joi până duminică, la Kanal D. Se pare că Moroșanu va fi pe buzele lui Zannidache în perioada următoare!

În urma filmulețelor de promovare a noilor ediții din „Survivor' descoperim că Zanni pornește un adevărat război împotriva colegului său Cătălin Moroșanu. Se pare că dorința lui Moroșanu a o suține pe Elena Marin va deranja spriritele în echipa faimoșilor. 

 Încă din edițiile de săptămâna trecută Zanni își avertiza colegii că cei care se vor apropia de Elena Marin sau o vor sprijini în competiție va fi primul pe lista lui de nominalizare spre eliminare.  Zis și făcut. Zanni a trecut deja la fapte și l-a nominalizt pe Moro, din motivul invocat anterior de el. 
 
„Oamenii sunt răi până la capăt…Ori eu, ori tu, suntem vizați clar spre eliminare,” afirmă Moroșanu în ediția care va fi difuzată joi la Kanal D, într-o discuție pe care o poartă cu colega sa, Elena Marin. „Dar nu mor caii când vor câinii, așa că aveți grijă!', a continuat Moroșanu. 
Nu este prima dată când cei doi se află în conflict. Moroșanu a încercat să îi mai atragă o dată atenția lui Zanni cu privire la vorbele aruncate și comportamentul pe care îl are față de ceilalți colegi. 
 
„Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă.
Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name.  Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.  Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile. Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei', l-a atacat Moroșanu pe Zannidache. 
 Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi concurenți joi, de la ora 20.00, la Kanal D.
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare