; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania

„Survivor România”. Plecare neașteptată! Ce faimos a părăsit competiția

19 February 2021

Seara trecută o plecare neașteptată a avut loc în competiția „Survivor România', difuzată de Kanal D. 

Alexandra Stan, artista care făcea parte din echipa Faimoșilor a fost nevăită să părăsească competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate. 

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului a fost cel care a anunțat plecarea faimoasei din competiție.  Medicul care se ocupă de concurenții din emisiune a decis că Alexandra nu mai poate continua din motiv că artista nu mai este aptă nici fizic, nici psihic. De altfel, artista a cedat de multe ori psihic în fața colegilor ei. 

Vizibil emoționată, Alexandra Stan le-a transmis colegilor săi de la Survivor România 2021 un mesaj după aflarea veștii că va părăsi emisiunea.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, prieteni, telefon, absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment, ceartă, strategie, absolut tot.'

Vedeta a mărtusit că își dorea să ajungă cât mai departe în competiție și că își dăduse și ea seama că nu mai avea resursele necesare pentru a continua. 

„Pentru mine, de când am venit am spus că asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-aș fi dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Aveam din ce în ce mai puține resurse ca să duc mai departe și începusem să fiu uneori chiar răutăcioasă cu colegii mei, poate nu mai vedeam lucrurile atât de bine.

Rămâne o parte din mine aici. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia acum începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine', a fost mesajul transmis de Alexandra Stan, după ce a aflat că părăsește competiția Survivor România 2021.

Înainte de a începe emisiunea, artista spunea că își dorește ca prin acest proiect să își poată depăși limitele. 

„Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, social media, echipe de management și familie, prietenii și fanii care mă susțin non-stop. Vreau să-mi cunosc adevăratele limite', declara Alexandra Stan despre Survivor România 2021.

 

Un alt concurent s-a descalificat!

 

Înainte de startul duelului pentru recompensă, Marilena și-a anunțat abandonul din competiție, motiv pentru care a fost descalificată, tânăra Războinică a mărturisit că Survivor România' este o competiție dificilă, căreia nu îi mai poate face față. Vizibil emoționată și neputându-și stăpâni lacrimile, aceasta a părăsit competiția, în aplauzele tuturor.

Nu am putut să îmi depășesc anumite limite, mă credeam o persoană mult mai tare, dar am descoperit că am un psihic slab. Nu îmi este rușine să ridic mâna și să spun că nu mai pot. Deși sunt o luptătoare și asta am vrut să demonstrez tot timpul, de când am intrat în această competiție. Cred că rezervele mele s-au terminat mult prea repede, de aceea am ajuns la concluzia că nu mai pot și nu mai vreau', a spus Marilena aseară. 

Războinicii nu au avut nicio șansă în duelul sportiv de aseară, Faimoșii au fost mai motivați că oricând pentru miza uriașă și necesară pusă la bătaie. Jocul de aseară, de la Survivor România, pentru premiul ales de public pentru echipa câștigătoare – câte 10 bucăți de pui shanghai pentru fiecare concurent  al acesteia – a fost câștigat detașat de Faimoși, cu scorul de 10 la 2. Punctul victoriei a fost înscris de Roxana Nemeș, în duelul cu Maria.

 

În ediția din această Survivor România', difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, Faimoșii și Războinicii se vor duela în primul joc de imunitate al săptămânii, într-un duel sportiv solicitant și plin de tensiune. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare