; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador survivor

„Survivor România”. Jador, accidentat pe traseu. Ce faimos a părăsit competiția

01 March 2021

Tensiunea a atins cote alarmante în ediția de duminică seară a emisiunii „Survivor România', difuzată de Kanal D. 

Echipa faimoșilor nu a fost ocolită de probleme, prima debutând chiar în timpul traseului în lupta pentru jocul comunicare. Cu trei învingeri consecutive, cei din echipa faimoșilor s-au luptat acerb să câștige acest traseu pentru a se putea bucura de mesaje din partea celor de acasă. Din păcate însă, Jador a fost răpus de o accidentare suferită în timpul competiției. Pentru că nu a mai putut să se țină pe picioare din cauza duerii, faimosul a fost luat de ambulanță pentru o ecografie amănunțită. Îngrijirile medicale i-au prins bine faimosului care s-a putut alătura colegilor lui la consiliul de eliminare al săptămânii.  

Încă un faimos a părăsit competiția

Primele nominalizate pentru consiliul de eliminare au fost concurentele Roxana Nemeș și Elena Marin. Însă, ca în fiecare săptămână, favoritul publicului este nevoit să facă în seara consiliului o a treia nominalizare. După ce Jador a ieșit, din nou, favoritul publicului, a optar să o nominalizeze, ca și săptămâna trecută, pe colega sa Majda. Famiosul și-a argumentat alegerea pe criteriile sportive, susținând că Majda este mai slabă pe traseu decât colegele sale.  Jador a dorit să sublinieze că ține la Majda, mai mult decât la toate fetele din echipă și s-a arătat indignat de decizia Faimoșilor de a o vota pe Elena, care, din punctul lui de vedere, este cea mai bună dintre fete.

În urma voturilor telespectatorilor, Majda a fost cea cu cele mai puține voturi, fiind astfel persoana care a părăsit competiția duminică seară:

Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac. Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot’, a fost mesajul pe care Majda l-a rostit în fața colegilor ei cu lacrimi în ochi.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare