; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania

„Survivor România”. Eliminare neașteptată! Ce faimos a părăsit competiția

21 February 2021

Duminică seară, echipa faimoșilor a fost supusă din nou eliminărilor.

După ce concurenții din această echipă au propus ca Roxana Nemeș și Simona Hapciuc să părăsească competiția, Jador, favoritul publicului din echipa faimoșilor a mai făcut o nominalizare neașteptată: Majda.

Vizibil afectată și cu lacrimi în ochi, Majda a rămas dezamăgită de propunerea din partea persoanei pe care o considera apropiată.

Cu toate acestea, în urma voturilor telespectatorilor, concurentul care a părăsit competiția „Survivor România' a fost: Simona Hapciuc

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus! Ultimul traseu l-am câștigat de două ori, ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la TV va fi un meci în care mama lui este câștigătoare. Sunt foarte mândră de ce am făcut în această competiție, consider că am dat totul! Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are multe planuri pentru mine', a declarat Simona Hapciuc în cadrul Consiliului de eliminare de duminică seară.

Actrita, vedeta de televiziune si antrenor de fitness, cu o experienta indelungata in industria sanatatii si fitness-ului, dupa 12 ani in care a practicat kickboxing. Cunoscuta publicului ca protagonista in cadrul unui sitcom  longeviv, Trasnitii’, faimoasa Simona Hapciuc a intrat in competitia „Survivor Romania' optimista:

„Sa fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodata o opțiune pentru mine, ci o obligație de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata. De la a dormi pe strazi și a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma acest caracter care a dus  la a fi o mama minunata si o sportiva complexa. Am reușit sa le fac pe toate, iar participarea la este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca eu pot orice’, declara Simona Hapciuc la intrarea in competitie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare