; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Survivor România”. De ce îl ocolesc concurenții pe Ștefan Ciuculescu. Ce se întâmplă cu Zanni

„Survivor România”. De ce îl ocolesc concurenții pe Ștefan Ciuculescu. Ce se întâmplă cu Zanni

11 June 2021

Unii dintre concurenții „Survivor România' 2021 nu mai vor să aibă de a face cu Ștefan Ciuculescu. Cu toate că s-au unificat, luptă se ascute între tabăra Faimoșilor și tabăra Războinicilor, scrie kanald.ro.

Unul dintre subiectele momentului prntre competitorii de la „Survivor România' este Ștefan Ciuculescu. El a ajuns în prim-plan după ce Marius Crăciun a decis să nu mai aibă de-a face cu rivalul său, chiar dacă se află amândoi în aceeași echipă. Motivul? Fostul fotbalist are o atitudine necorespunzătoare, pe care o afișează față de unii concurenți.

„Legat de Ștefan, atât timp cât va avea comportamentul acesta de copil sau prostesc care să facă glume care nu sunt la locul lor, am să încerc să-l evit', a declarat Marius Crăciun.

Ce se întâmplă cu Zanni

Între timp, Elena Marin a fost cea care a observat un detaliu care i-a atras atenția la Zanni.

„Am simțit mici înțepături, mici reacții care m-au dus cu gândul că el ar avea ceva pe suflet: „dar cine sunt eu să zic adevărul, mă întreb eu?! Ia să-i las în pace și pe urmă, mă gândesc, nu, frate, asta e tot o lașitate din partea mea. Eu gândesc ceva și nu le-o spun, simt că sunt eu laș…', a fost părerea lui Zanni despre ce se întâmplă acum printre Faimoși.

Vineri, pe 11 iunie, Marius Crăciun se prăbușește la pământ în timpul jocului. Astăzi are loc primul Joc de imunitate din această săptămână, mai scrie sursa citată. Faimoșii și Războinicii sunt pregatiți pentru totemul de Imunitate și pentru Recompensă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare