; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Pavel, prezentator Survivor Romania

„Survivor România”. Cine sunt primii concurenți care au părăsit competiția

18 January 2021

Săptămâna s-a încheiat cu eliminări la „Survivor România'. 

Potrivit spuselor lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, eliminările se vor face astfel:

„În urma clasamentului rezultat din votul publicului, concurentul aflat pe primul loc din fiecare echipă are dreptul să nominalizeze pe cineva din echipa sa. În cazul în care concurentul aflat pe primul loc este și cel nominalizat de către colegii săi, automat se salvează, dar pierde dreptul de a face o nominalizare. Acest drept îi revine următorului concurent clasat în preferințele publicului. Prin urmare, dintre cei nominalizați, concurentul care a primit cele mai puține voturi părăsește competiția', a spus prezentatorul: 

Astfel, votul publicului a decis ca Amna să fie prima concurentă eliminată a sezonului 2 „Survivor România'. În consecință, echipa Faimoșilor a rămas fără un concurent: 

„E un moment dificil, un moment neplăcut, dar Le mulțumesc foarte mult încă o dată colegilor pentru susținere și întregii echipe, că despre asta este vorba. Eu mi-am depășit niște limite aici. Am reușit să stau cu mine', a declarat Amna. 

Amna nu a fost însă singurul concurent care a părăsit competiția. Din echipa războinicilor a plecat concurentul Lucian Barbu. Acesta este nevoit să iasă din joc după ce a suferit o accidentare gravă. 

Cine au fost favoriții publicului

Favoriții publicului au fost următorii: Roxana, în echipa Războinicilor și Jador în echipa Faimoșilor. 

„Sunt foarte fericit! Nu am fost niciodată mai fericit și mai trist în același timp. Mi-e frică de responsabilitatea pe care o am! Mi-e frică că o sa stârnesc invidie, ură, nu știu cum o să fie. Le mulțumesc oamenilor că din Ionuț m-au făcut Jador', a declarat Jador, 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare