; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stefan ciuculescu concurent survivor

Cine este Ștefan Ciuculescu, fotbalistul care intră în locul lui Moroșanu la Survivor România 2021

19 April 2021

Înaintea jocului de comunicare al săptămânii, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important pentru Faimoși și Războinici. Când nimeni nu se aștepta, un nou concurent a intrat în competiție.

Este vorba despre Ștefan Ciuculescu, care a acceptat să participe la Survivor România. El se arată pregătit să înfrunte cele mai grele condiții din Dominicană, scrie wowbiz.ro.

'Numele meu este Ciuculescu Ștefan, fost jucător de fotbal. Am venit la Survivor pentru a-mi depăși limitele pe care eu le cunosc pentru moment și să vedem cât de bun sunt în a mă limita cu hrana și cu vremea care îți pune destule probleme.', a spus Ștefan, cel mai nou concurent de la Survivor România 2021.

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021

Eliminarea surprinzătoare de la Survivor România a luptătorului Cătălin Moroșanu ar putea produce schimbări majore. Ștefan Ciuculescu va fi noul concurent care se alătură competiției din Republica Dominicană. 

Citește și:

 

„Ștefan, vei primi simbolul echipei Faimoșilor. De astăzi ești membru al echipei Faimoșilor, bine ai venit, alătură-te lor.', i-a spus Daniel Pavel lui Ștefan, cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor.

 

În vârstă de 27 de ani, Ștefan Ciuculescu a fost pasionat de sport din copilărie și s-a dedicat sportului rege de la vârsta de șapte ani.

De-a lungul carierei, el a apărat poarta formației FCSB, unde a făcut parte din echipa de juniori. A mai jucat la mai multe cluburi din țară, și, până să plece la Survivor România, a fost portarul echipei Rapid București.

Cel mai nou concurent de la Survivor România 2021 vine dintr-o familie de sportivi, este pasionat de karting, schi și îi place să meargă la pescuit. Adoră provocările, acesta fiind principalul motiv pentru care și-a dorit mult să ajungă pe traseele de la Survivor România 2021.

Ciculescu, dat afară de la FCSB pentru că îl imita pe Becali

Ciuculescu a fost junior la FCSB, club de la care a fost dat afară în 2012 pentru că l-a supărat pe Gigi Becali, scrie gsp.ro. Portarul îl imita pe patronul FCSB în vestiar, iar omul de afaceri i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci, să nu-l mai ia în cantonament.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare