; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania (9)

„Survivor România”. Cine este concurentul care a părăsit competiția

08 February 2021

Aseară, „Survivor România' cel mai intens reality televizat, cu jocul de comunicare spectaculos, tensionat și plin de adrenalină, dar și noua eliminare, din rândul Faimosilor, a ținut în fața micilor ecrane milioane de fani din întreaga țară. Bătălia între cele două echipe s-a dat pe un traseu dificil, care i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, Războinicii adjudecandu-și victoria cu scorul de 10 la 8. Alin a înscris punctul victoriei, după o goană nebună pe traseu, avându-l ca rival pe Sebastian Chițosca.

În consiliul de eliminare, lui Jador și Roxanei le-a revenit misiunea de a propune, fiecare din propria-i echipa, un concurent spre eliminare. Așadar, încă doi concurenți au intrat la „judecata publicului', aseară, lângă Alexandra Stan și Musty, nominalizati în urma jocurilor de protecție ale săptămânii: Georgiana Lupu, de la Faimoși, și Marilena Ciucurean, de la Războinici.

 

„Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine!'

 

Georgiana a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei patru nominalizați, prin urmare a fost eliminată din competiția „Survivor România'.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să îmi ajut echipa, cât am putut. Consider că lucrul asta mă face mai puternică, asta mi-am dorit. Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine, de ceea ce am realizat aici. Vreau să îmi cer iertare de la toți, dacă i-am supărat. Vreau să le mulțumesc pentru că mi-au acordat o șansă, am învățat de la fiecare câte ceva. Pe de-o parte mă doare, pentru că știu că mai puteam să rezist aici foarte mult. Am învățat să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte', a spus Georgiana în cadrul Consiliului de eliminare de aseară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare