; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania   joc pentru recompensa (8)

„Survivor România”. Ce se întâmplă în ediția de vineri seară

12 February 2021

Aseară, la Survivor România', jocul pentru recompensa aleasă de public – coșul cu legume – a fost câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 9, la ștafeta mixtă. Pe traseu, din partea Faimosilor au intrat Sebastian și Elena, iar din partea Războinicilor, Marilena și Starlin, punctul victoriei fiind înscris de Sebastian. 

Și în următorul joc pentru recompensă de la Survivor România' publicul va avea puterea de a alege următorul premiu pentru echipa câștigătoare – fanii emisiunii vor vota, timp de o zi, pe pagina de Instagram survivorromania.oficial, pentru ce se vor duela Faimoșii și Războinicii – pui shanghai sau salată de avocado. 

În această seară, de la ora 20:00, la Survivor România' se va disputa primul joc de imunitate al săptămânii. Tensiunea își va pune amprenta pe concurenții ambelor echipe, chiar înainte de unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii de la Survivor România'. Motivația și determinarea de a câștiga protecția în față eliminării se va reflecta într-o competiție sportivă inedită, cu răsturnări de situații spectaculoase și adrenalină la maximum. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare