; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor România, 30 mai 2021. Un concurent din echipa Faimoșilor a părăsit show ul în lacrimi (3)

Survivor România, 30 mai 2021. Un concurent din echipa Faimoșilor a părăsit show-ul în lacrimi: „Nu-și mai au rost cuvintele”

31 May 2021

Ediția de duminică seară, 30 mai 2021, a emisiunii „Survivor România' a adus o nouă eliminare. De această dată, după ce patru concurenți au fost propuși să plece acasă, un membru al echipei Faimoșilor a izbucnit în lacrimi la aflarea rezultatului votului.

Înainte de a afla cine va părăsi competiția Survivor România 2021, Daniel Pavel a anunțat numele concureților cu cele mai multe voturi din partea publicului atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor.

Prezentatorul „Survivor România' a dezvăluit că favoritul săptămânii din echipa Faimoșilor este Zanni, care la rândul său l-a propus spre eliminare pe Ștefan, pe motiv că este cel mai nou concurent din echipa lor.

În altă ordine de idei, favoritul din echipa Războinicilor este Albert, care l-a propus spre eliminare pe Marius.

 Vezi galeria foto >

La finalul săptămânii trecute, patru concurenți au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2021. Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului a fost Andreea din echipa Faimoșilor.

Andreea Lodbă a fost eliminată de la Survivor România 2021

Pentru Andreea parcursul în competiția Survivor România s-a oprit duminică seară: ea a strâns cele mai puține voturi din partea publicului.

La aflarea acestei informații, faimoasa a izbucnit în lacrimi, pentru că nu și-ar fi dorit ca parcursul său să se încheie atât de repede.

„Nu-și mai au rost cuvintele acum, sentimentul este foarte puternic, emoția este foarte puternică, după cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui.

Sunt conștientă ca am venit în competiție mult prea târziu față de colegii mei, la fel cum a mai spus, nu am reușit să demonstrez la fel de mult cum au făcut-o ei, totodată, sunt împăcată cu ideea că am fost, am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reusit să conviețuiesc alături de oameni extraordinari, mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat, care mi-au oferit o lecție…', a spus Andreea printre lacrimi.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea (@andreealodba)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare