Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Un nou conflict izbucneşte între concurenți. Cine a câștigat jocul pentru recompensă

Survivor România 2023. Un nou conflict izbucneşte între concurenți. Cine a câștigat jocul pentru recompensă
9

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 8 mai 2023, la Pro TV. Cei 7 concurenți au avut parte de noi provocări și au dat totul pe traseu pentru a câștiga recompensa anunțată de Daniel Pavel.

Un nou conflict la Survivor România, înainte de jocul pentru recompensă de luni, 8 mai 2023

Înainte să înceapă jocul pentru recompensă de luni, 8 mai 2023, între concurenți a început un nou conflict. Totul a început din cauza Andreei Moromete, care a stârnit controverse în tabără, după ce a zis că eliminarea lui Robert Moscalu a fost incorectă. Restul colegilor de echipă au acuzat-o că vrea doar să se apropie de Krișan, pentru a-și asigura în continuare locul în show, până la marea finală Survivor România 2023.

„Nu o simt o fată rea. Este influențată de persoane din jurul ei”, a declarat Carmen Grebenișan. 

„Îi este frică de nominalizare. Dacă crezi că ai greșit cu ceva, ești cu musca pe caciulă și ești convinsă că vei pleca acasă”, a mai spus și Alexandra Ciomag.

Survivor România 2023. Un nou conflict izbucneşte între concurenți. Cine a câștigat jocul pentru recompensăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andrei Krișan a câștigat jocul pentru recompensă – 8 mai 2023

Jocul pentru recompensă de luni seară a adus un premiu special, cu care și-a făcut intrarea Daniel Pavel – o excursie în orașul Las Terrenas, la bordul unei decapotabile roșii. 

Andrei Krișan a câștigat Jocul pentru Recompense de la Survivor România în ediția de luni, 8 mai 2023. Câștigătorul a putut lua cu el alți doi concurenți pentru a se bucura de excursie, precum și de o masă îmbelșugată, scrie protv.ro.

Krișan le-a ales pe Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Cei trei a avut parte de o plimbare cu o mașină luxoasă, de o masă la un restaurant și cazare la hotel.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de marți, 9 mai 2023

Diseară, cei 7 concurenți se întorc pe terenul de Joc, în proba care le poate asigura liniștea pentru încă o săptămână în competiție.

Cine se va impune? Cine ajunge la votul celor de acasă? Vedem în doar câteva ore.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton