Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Surpriza serii la Consiliul de Nominalizare. Cine riscă acum să plece acasă

Survivor România 2023. Surpriza serii la Consiliul de Nominalizare. Cine riscă acum să plece acasă
6

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 2 mai 2023, iar membrii tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. Iată cine sunt concurenții de la Survivor România 2023 aflați acum în pericol de eliminare.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România – 2 mai 2023

În ediția de marți seară, 2 mai 2023, cei opt concurenți s-au întors pe traseu pentru un nou joc de Imunitate.

Mă simt mai mult decât perfect. Este cazul să câștige și o fată“, a spus Ștefania înainte de joc, în timp ce Krișan a vrut neapărat să-și ia revanșa pentru săptămâna trecută când a pierdut și a ajuns la vot. „Sunt bine, sunt pregătit. Simt că sunt o țintă“, a declarat acesta înainte de a intra pe traseu.

Marți seară, Andrei Krișan a câștigat jocul de imunitate și a luat colanul de imunitate la Survivor România. 

După jocul de imunitate, cei opt s-au reunit în Consiliul de nominalizare în urma cărui au fost nominalizați pentru eliminare doi concurenți: unul la votul de echipă, celălalt în urma votului câștigătorului colanului de Imunitate. Dintre ei, publicul va alege acum cine va părăsi competiția.

Joc-de-Comunicare-Trib-TainoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Este ca o marionetă”

La votul comun, Robert Moscalu o votează pe Ștefania și motivează astfel: „Nu te văd nici reală și nici sinceră! Ai o strategie meschină. Te-am văzut acolo cu Bianca”.

Votul lui Carmen Grebenișan merge către Alexandra Porkolab: „Se folosește de mici tehnici de manipulare. Mie mi se pare că manipulează puțin și îi lipsește doza aia de îndrăzneală”. 

Alexandra Ciomag a votat-o pe Ștefania Stănilă: „Este ca o marionetă, nu are personalitate, îi place să fie ghidată. Nu ești demnă, nu ai caracter, nu ai personalitate”.

Alexandra Porkolab o nominalizează tot pe Ștefania Stănilă: „O văd ca pe un pion al lui Carmen”. 

Ștefania o votează pe Alexandra Porkolab: „Încearcă să manipuleze fetele din tribul Taino”. 

În final, Daniel Pavel a anunțat primul concurent propus spre eliminare. Este vorba despre Ștefania Stănilă, care a primit 5 voturi primite din partea colegilor, anunță protv.ro

Apoi, purtătorul de colan din seara de marți, 2 mai, a fost Andrei Krișan. Acesta l-a nominalizat pe Robert Moscalu.

Reacția lui Robert Moscalu după ce a fost nominalizat spre eliminare – 2 mai 2023

„Mă așteptam oarecum. Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii. Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu…nu coincid perspectivele noastre. Consider că acum e momentul meu. Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă. Aș dori să deschid un dialog cu cei de acasă și aș dori să le mulțumesc pentru toată susținerea. Acum după patru luni, chiar îi simt. Am renăscut oarecum prin acest Survivor”, a declarat Robert Moscalu.

Reacția Ștefaniei Stănilă după ce fost nominalizată spre eliminare – 2 mai 2023

„O emoție nouă. O emoție foarte foarte intensă. Simt că îmi sare inima din piept. Îmi doream să simt cumva această emoție, dar nu neapărat acum. (…) Sunt foarte recunoascătoare că sunt la Survivor. Simt că mă reprezintă acest format… Lupt pentru visul meu, acela de a-mi depăși limitele. Vreau să o fac mândră pe mama mea. Cred că mai am multe de arătat”, a declarat Ștefania Stănilă. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton