Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine sunt concurenții din sezonul 4

Survivor România 2023. Cine sunt concurenții din sezonul 4

de Ioana Maria,

Survivor România, mult-așteptatul show prezentat de Daniel Pavel, revine cu sezonul 4 la PRO TV.Începând din 9 ianuarie 2023 Daniel Pavel le va aduce celor de acasă un sezon ce nu poate fi ratat. 24 de concurenți sunt gata să dea piept cu cele mai mari provocări din viața lor și sunt dispuși să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în competiție. 

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2023

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023

Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.  

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la Survivor România 2023

Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.  

Cine prezintă Survivor România 2023

Daniel Pavel prezintă „Survivor România” 2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni. Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

Înainte ca Faimoșii și Războinicii să i se alăture, Daniel Pavel va spune: ”Survivor România, cea mai spectaculoasă aventură a timpurilor noastre începe. Provocări extreme pentru caractere puternice. 2 triburi se înfruntă pe toate planurile de bătaie pentru marele trofeu. Începe cel mai puternic reality show!

Survivor România 2023, programul TV de difuzare

Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu?

Cei care sunt interesați să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă la „Survivor România” 2023 pot găsi informații la zi pe site-ul tvmania.ro, dar pot urmări momentele din emisiune și pe YouTube sau episoadele integral pe VOYO.

Care este premiul la Survivor România 2023

Cei 24 de concurenți, 12 din echipa Faimoșilor și 12 din echipa Războinicilor, luptă pentru titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton