Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Daniel Pavel, surpriză pentru tribul Taino. La cine a ajuns recompensa

Survivor România 2023. Daniel Pavel, surpriză pentru tribul Taino. La cine a ajuns recompensa
11

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 24 aprilie 2023, la Pro TV. Concurenții au avut parte de noi provocări și au dat totul pe traseu pentru a câștiga marea recompensă anunțată de Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului.

Câștigătorii recompensei de la Survivor România – 24 aprilie 2023

Două echipe și doi căpitani s-au luptat luni seară, 24 aprilie, pentru Jocul pentru Recompensă. Alexandra Porkolab și Andrei Krișan au reușit să obțină titlurile de căpitani, iar apoi și-au ales concurenții.

Câștigătorii Jocului pentru Recompensă de luni seară s-au răsfățat cu o cină la înălțime, de o noapte petrecută la vilă, acolo unde au primit și produse de îngrijire corporală, precum și înghețată. Cu alte cuvinte, luxul și opulența și-au spus cuvântul aseară, pentru echipa Alexandrei Porkolab.

Echipa Alexandrei Porkolab din care face parte Dan Ursa, Andreea Moromete, Robert Moscalu și Alexandra Ciomag a câștigat Jocul pentru Recompensă cu scorul de 10-6, scrie protv.ro.

Eu am fost problema, am avut o energie negativă”, a spus Ștefania care nu a adus niciun punct pentru echipa lui Krișan. Căpitanul a simțit și el nevoia să adauge că ”s-a acumulat frustrare. Nu ne face să cădem la pământ”. Cei care s-au bucurat de recompensă, au avut parte de surprize total neașteptate, iar Ciomag a admis: ”A fost ceva inedit. Mi-a plăcut extrem de tare”.

Survivor România 2023. Daniel Pavel, surpriză pentru tribul Taino. La cine a ajuns recompensaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Astăzi a fost un element ai negativ”

Andrei Krișan, căpitanul echipei adverse, a vorbit despre înfrângere. „Evident că un om în plus arată diferența în contextul ăsta. Doi băieți împotriva unei echipe în care se află trei fete și un băiat. Se vede puterea asta, dar la un moment dat lucrurile o să se echilibreze. 

Astăzi a fost un element ai negativ pentru că s-a acumulat frustrare, dar asta nu ne face să cădem la pământ. O să ne ridicăm și sunt sigur că ne așteaptă ceva și mai bun și mai grozav. Îmi place să văd partea plină a paharului”, a mărturisit Andrei Krișan după ce a fost învins de Alexandra Porkolab.

Nouă concurenți au reușit să reziste până în această etapă, iar cu fiecare zi ei învață să se adapteze la noile tactici și strategii, astfel încât să se apropie pas cu pas de câștigarea marelui premiu la Survivor România.

„Ori colanul, ori nominalizare”

Jocul de luni seară a scos la iveală și noi tensiuni în interiorul tribului. „Nasul meu simte ceva în ultima vreme în legătură cu Bianca, o viclenie”, a spus Moromete. Nici Bianca nu are încredere în foștii Războinici: ”Porkolab și-a construit Regatul și și-a luat ucenicii lângă ea”.

Cum vor continua toate aceste discuții, aflăm în această seară, când se dă lupta care decide cine are asigurat locul pentru încă o săptămână și cine va fi în pericol. Tot atunci, Ștefania va oferi o declarație încărcată de sinceritate înainte de Jocul de Imunitate: ”Mă simt vizată. Ori colanul, ori nominalizare”. Ce se va întâmpla cu ea, dar și cu ceilalți concurenți ajunși atât de departe în show, urmează să descoperim curând. Unul singur va câștiga Imunitatea și va avea dreptul de a face o nominalizare! Lupta este aproape de începere.

Nu ratați, de la 20.30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria show-ului. Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton