Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare. „Cred că s-au făcut niște strategii aici”

Survivor România 2023. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare. „Cred că s-au făcut niște strategii aici”
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 4 aprilie 2023, iar membrii tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. Atunci, Daniel Pavel le-a explicat noua structură a acestei probe. Iată cine sunt concurenții de la Survivor România 2023 în pericol de eliminare.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România – 4 aprilie 2023

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 4 aprilie 2023, pe Pro TV, iar concurenții au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală. În această etapă a competiției, Daniel Pavel le-a explicat noi reguli ale jocului. Membrii tribului Taino au extras câte o bilă colorată dintr-un sac, iar cei care au avut culori asemănătoare s-au duelat pe traseu.

Un singur concurent a beneficiat de imunitate personală, acesta putând să stea liniștit la consiliul de nominalizare care a urmat. În ultima etapă a jocului pentru imunitate s-au calificat Alexandra Ciomag, Remus Boroiu, Dan Ursa și Alin Chirilă, potrivit protv.ro.

În cele din urmă, lupta finală s-a dat între Remus Boroiu și Dan Ursa. La final, Dan Ursa a fost câștigătorul jocului pentru imunitate. „Sunt foarte fericit că am câștigat acest joc! Știu că mă așteaptă o misiune grea, dar jocul a fost ciudat, cu emoții. A trebuit doar să nu greșesc” a spus acesta.

Dan-Ursa-castigator-Imunitate-personala-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cine sunt concurenții în pericol de eliminare la Survivor România – 4 aprilie 2023

Apoi, a urmat consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a anunțat o nouă regulă. De acum încolo, purtătorul colanului de imunitate va face o nominalizare proprie, dar va participa și la votul colectiv. Așadar, purtătorul colanului de imunitate are misiunea de a nominaliza doi concurenți spre eliminare.

Rezultatul votului colectiv a fost unul clar. Carmen Grebenișan este propunerea tribului Taino. Pe de altă parte, Dan Ursa l-a nominalizat direct pe Remus Boroi. Dan a nominalizat-o tot pe Carmen, la votul colectiv.

Foarte frumos jucat. Felicitări, Dan! Te aplaud. Atât de bine jucat încât cred că nici echipa Războinicilor nu și-a dat seama care este planul lui. Tind să cred că i-a păcălit chiar și pe ei. Îl respect pentru inteligența lui. Am simțit că este un agent de vânzări desăvârșit și că produsul pe care îl vinde este imaginea lui și felul lui de a fi și era singurul mod în care putea să dea într-un om puternic. A vrut să dea în Alin, dar s-a ascuns după acest criteriu al fostei echipe, care nu mai are niciun fundament în momentul acesta pentru că nu mai suntem echipe. Pentru mine, asta dezvăluie adevăratul caracter al lui Dan, care votează din dragoste, din dragoste pentru a fi el un jucător mai frumos. Sper din suflet ca această păcăleală să nu treacă neobservată, cel puțin de membrii echipei lui. Dacă cumva plec acasă, am rugămintea ca băieții și fetele din grupul Războinicilor să ia mare aminte la acest om bun”, a fost reacția ironică a lui Remus, după ce Dan l-a nominalizat spre eliminare.

„Cred că s-au făcut niște strategii aici”

Carmen Grebenișan a făcut și ea declarații după ce a fost propusă spre eliminare și a mărturisit că „s-au făcut niște strategii” împotriva ei.

„Cert este că mă așteptam să fiu votată, probabil la fel cum se aștepta toată lumea, dar noi am fost… După cum vedeți, cred că s-au făcut niște strategii aici. Cert este că nu se știa că Dan va avea dreptul la vot, probabil asta a dus într-o direcție sau alta strategia. Eu am învățat să am încredere în mine. Puțin mai multă decât aveam înainte pentru că mă îndoiam de multe lucruri. Pot să duc tot ce-mi vine. Oricare ar fi votul publicului, eu am mare încredere în el pentru că, până acum, s-a dovedit că a votat corect.

Acum, mi-e și jenă cumva față de fostul meu coechipier să mă pun pe mine în fața lui pentru că știu că este un pion foarte important în acest joc și a demonstrat că poate să ducă foarte mult și n-ar fi corect din partea mea să spun că probabil sunt mai puternică decât el. El a fost foarte puternic, dar, în același timp, îmi doresc foarte mult să rămân în comeptiția asta. Dacă oamenii de acasă au avut vreodată un moment în care au zâmbit datorită mie, să își amintească de mine și dacă i-am inspirat și dacă vor să mă vadă mai departe în competiție, pot să mă voteze”, a declarat și Carmen, după ce a fost nominalizată spre eliminare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton