Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Cine a câștigat primul joc din faza individualelor. Un nou conflict între Kamara și Ionuț Iftimoaie

Survivor România 2023. Cine a câștigat primul joc din faza individualelor. Un nou conflict între Kamara și Ionuț Iftimoaie

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 3 aprilie 2023, la Pro TV. După prima noapte pe insulă, a urmat și primul joc, cel pentru Recompensă, care a adus schimbări semnificative acum că fiecare concurent este pe cont propriu și că drumul spre marele premiu a devenit unul tot mai drept. Iată cum s-a desfășurat primul joc după Marea Unificare și ce echipă a câștigat.

Cine a câștigat Jocul de recompensă la Survivor România, 3 aprilie 2023

După Marea Unificare, echipa Războinicilor și echipa Faimoșilor au fost dizolvate. Acum, concurenții sunt pe cont propriu și formează un singur trib: tribul Taino. După prima noapte pe insulă, a urmat și primul joc, cel pentru Recompensă, la Survivor România 2023, aseară, 3 aprilie 2023.

„Într-o alchimie, într-o simbioză… bine ați venit la joc, trib Taino. 7 fete, 6 băieți, la individuale și sunt aici extrem de pregătiți”, a spus Daniel Pavel înainte de a le explica pentru ce vor lupta și care va fi structura jocului.

Daniel Pavel le-a explicat concurenților că acest joc presupune două etape: cea în care toți concurenții participă la o proba pentru a desemna un căpitan feminin și unul masculin, și a doua etapă: jocul propriu-zis, potrivit protv.ro. Câștigătorii primei etape au fost Kamara și Ștefania, ei fiind căpitanii viitoarelor echipe. Atât Kamara, cât și Ștefania și-au ales concurenții cu care au făcut echipă la Jocul pentru recompensă.

Echipa Ștefaniei a fost formată din Alin, Remus, Carmen, Bianca, Dan și Ionuț Iftimoaie. Echipa lui Kamara a fost formată din Alexandra Ciomag, Robert, Alexandra Porkolab, Andreea Moromete și Crișan

După un joc lung, proba pentru recompensă a luat sfârșit cu victoria echipei Ștefaniei, care a învins cu 10-6. Așadar, concurenții din echipa Stefaniei s-au bucurat de recompensa pregătită de Dan Pavel.

Grupul a avut ocazia să plece de pe insula pentru a interacționă cu delfinii, o experiență care i-a impresionat cu desăvârșire.

A fost o experiență de vis. Conexiunea cu delfinii mi se pare ceva din alta lume”, a spus Remus.

Conflict între Kamara și Ionuț Iftimoaie, la Survivor România, 3 aprilie 2023

Întorși pe insulă, Kamara și Ionuț Iftimoaie au un nou schimb de replici acide. Kamara l-a atacat pe Iftimoaie spunându-i că este slab și că echipa sa nu l-a vrut, laudându-se în același timp că l-a învins la duel, iar Ionuț caută să se apere.  

Mi-ai zis că sunt bătrân și, dacă sunt bătrân, ți-am arătat ce poate bătrânul”, i-a spus Kamara lui Ionuț Iftimoaie.

Nu mi-ai arătat nimic”, i-a răspuns acesta.

Ți-am arătat și o să-ți mai arăt”, i-a spus Kamara.

Am așteptat să vină momentul încât să le arăt ce pot cu adevărat și cred că le-am arătat”, a mai spus Kamara.

Caută ceartă, caută conflict. Ăsta este Kamara. Ăsta este Kamara pe care îl cunosc eu de mulți ani de zile”, a declarat Ionuț Iftimoaie.

Frustrările ies la iveală. Adevărata față se arată. Masca a căzut. Iată-l pe Ionuț Iftimoaie. Acum nu mai are cine să-l protejeze și își arată adevărata față. N-a mai putut să facă față și consider că Ionuț Iftimoaie, din momentul ăsta al competiției, nu mai este în stare să se lupte cu adversarii care au rămas”, a spus și Kamara.

Membrii tribului Taino vor lupta pentru Imunitate

13 concurenți au intrat de ieri în cea mai dură luptă a momentului: cea pe cont propriu în Jocurile Individuale la Survivor România! După ce timp de trei luni au făcut parte din triburile Faimoși și Războinici, acum învață conviețuirea pe o singură insulă ca membri ai Taino. Recompensele rămân importante, jocurile sunt tot mai grele, iar strategiile se schimbă de la o oră la alta. Până la momentul în care unul singur va ridica trofeul deasupra capului, acum este vremea ca ei să demonstreze ceea ce pot pe traseu, chiar dacă luptă contra unui fost coleg de echipă.

Diseară, 4 aprilie 2023, membrii tribului Taino vor intra iar pe teren în jocul pentru Imunitate. Atunci, Daniel Pavel le va explica și noua structură a acestei probe: „Un singur membru al tribului se poate salva”. 

Cine va câștiga colanul de Imunitate? Cine va fi nominalizat și va ajunge la votul celor de acasă? Au mai rămas doar câteva ore până la o seară explozivă!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton