Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. Acuzații grave după consiliul de nominalizare. Cine riscă să iasă din show. „Nu mai simt blestemul”

Survivor România 2023. Acuzații grave după consiliul de nominalizare. Cine riscă să iasă din show. „Nu mai simt blestemul”
5

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 9 mai 2023, iar membrii tribului Taino au intrat pe traseu în jocul pentru Imunitate. Doi dintre concurenții de la Survivor România 2023 sunt acum în pericol de eliminare.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România – 9 mai 2023

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 9 mai 2023, pe Pro TV, iar cei 7 concurenți au luptat pe traseu pentru a-și câștiga imunitatea personală. A fost prima ediție după plecarea la Robert Moscalu.

Suntem într-o fază în care toată dinamica jocului s-a schimbat”, a spus aseară unul dintre concurenți arătând cât de mare este concentrarea tuturor pentru a reuși să rămână cât mai mult în competiție. Dornici să demonstreze că sunt puternici și că fac față oricărei provocări, membrii tribului Taino sunt tot mai atenți la fiecare probă, mai dornici să câștige orice recompensă și mai siguri că Imunitatea le dă ocazia să mai facă un pas spre finala Survivor România din acest an.

Aseară, cei șapte concurenți au revenit pe traseu pentru Jocul de Imunitate. Fiecare dintre ei a luptat, însă Krișan a reușit pentru a doua săptămână la rând să se impună și să-și asigure locul pe mai departe în show. ”Când simte presiune foarte mare, se întâmplă ceva”, a declarat Andrei, după ce a realizat să continue seria performanțelor din ultima vreme.

Marți seară, doi concurenți din Tribul Taino au ajuns în pericol de eliminare. Propunerea colectivă pentru eliminare a grupului a fost Ștefania Stănilă. Apoi, Andrei Krișan, care a câștigat totemul de imunitate, a nominalizat-o pe Andreea Moromete.

Andrei-Krisan-victorie-Joc-ImunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Aș vrea să încep prin a spune că nu mai simt așa tare „blestemul colanului”, pentru că am ajuns într-o fază în care dinamica jocului s-a schimbat, iar etapa în care suntem în momentul de față în Survivor este din ce în ce mai dificilă, dar, în același timp, strategia face parte din jocul ăsta…e cea mai importantă fază!

Așa cum o arată și voturile, se observă clar că există două tabere în tribul Taino. Nominalizarea mea din această seară este strict strategică, nominalizarea este Andreea Moromete”, a spus Andrei Krișan.

Acuzații grave la adresa lui Andrei Krișan – 9 mai 2023

Înainte de Consiliu, concurenții au vorbit despre  Andrei Krișan. Acesta s-a bucurat de victorie și a primit și alte recompense. Comentariile la adresa lui au fost însă acide.

„Auzim foarte multe laude la adresa lui Andrei (…) El zâmbește și îi place. Competitivitatea lui a scăzut, te bați cu fete, frate.”, a spus Alexandra Porkolab.

În ceea ce privește nominalizarea făcută de Andrei Krișan în consiliu, se pare că a fost una strict strategică. Cu toate acestea, Andreea Moromete s-a supărat la auzul veștii.

„Mă deranjează modul în care a fost făcută. (….) E nasol, mă, când ești sincer. Trebuie să păcălești oameni, să îți bați joc. (….) Avea dreptate Robert! (….) Caracter la Andrei, uite.(…) Cât de bine a jucat-o Krișan! Băi, ești cel mai fals din toată competiția! Robert, câtă dreptate ai avut!”

Afirmațiile Andreei împart echipa în două, scrie protv.ro. În timp unii au felicitat-o pentru curajul demonstrat, alții au spus că greșește mult. Cu toate acestea, concurenta are un as în mânecă. Este vorba de simbolul imunității ascunse, un totem special care îi conferă anumite privilegii, și pe care ea l-a găsit.

„Felicitări! Ai găsit simbolul imunității ascunse. Poți folosi acest simbol sacru în beneficiul tău sau pentru a salva un alt membru al tribului tău. Atenție! Ultima oportunitate de a folosi acest simbol este în consiliul tribal dinainte de a rămâne ultimii 5 în cursă.”

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de miercuri, 10 mai 2023

Conflictele vor continua și astăzi, când Andreea va recunoaște că deși a descoperit simbolul imunității ascunse, nu regretă că nu l-a utilizat: ”Nu m-a deranjat că m-ai nominalizat, ci că m-ai mințit. Nu am vrut să folosesc simbolul”. Cum va reacționa Andrei, urmează să aflăm.

Jocul de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino în doar câteva ore. O nouă miză importantă, de această dată, apel video cu un prieten, urmează să fie pusă la bătaie. Tot atunci, vom afla și decizia celor de acasă cu privire la votul deschis aseară.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție puternică din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton