Homepage  / Televiziune

Survivor România 2023. 3 Războinici și 3 Faimoși, propuși spre eliminare. Anunț surpriză, după consiliu. „O să-i rog să nu mă voteze”

Survivor România 2023. 3 Războinici și 3 Faimoși, propuși spre eliminare. Anunț surpriză, după consiliu. „O să-i rog să nu mă voteze”
7

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a continuat marți seară, 21 februarie, cu o nouă ediție palpitantă. Concurenții au trecut printr-un nou joc de imunitate. Cine sunt cei 6 concurenți propuși pentru eliminare. Unul dintre Războinici a cerut să plece acasă.

Jocul pentru imunitate la Survivor România – 21 februarie 2023

În ediția de marți seară a avut loc al doilea joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2023. Cu un scor de 10-7, Războinicii au reușit să câștige imunitatea.

Recompensa a fost una culinară: câte doi tacos pentru fiecare, dar și o băutură răcoritoare. Imediat după aceea, în echipa Faimoșilor a început un scandal, iar ce s-a întâmplat în consiliul de eliminare a uimit pe toată lumea.

Cine sunt Faimoșii nominalizați la Survivor – 21 februarie 2023

Pentru că au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii au fost nevoiți să propună trei coechipieri pentru eliminare.

În urma votului colegilor din echipa Faimoșilor, cel care este nominalizat de echipa sa a fost Ionuț Iftimoaie.

survivor-romania-21-februarie-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La jocul pentru imunitate individuală au câștigat Remus și Ada. Remus l-a propus spre eliminare pe Doc, cu care a intrat în conflict și în ediția trecută. Acesta l-a acuzat pe Doc că nu este onest și că ar face orice să-și târască echipa „în mocirlă”, scrie fanatik.ro.

Ada a venit cu o propunere clară: Kamara, pe care vrea să-l vadă plecând acasă.

Cu alte cuvinte, săptămâna aceasta, 3 Războinici și 3 Faimoși au fost propuși spre eliminare. Este vorba de: Robert Moscalu, Eduard Gogulescu, Alexandra Ciomag, respectiv Ionuț Iftimoaie, Doc și Kamara.

Eduard Gogulescu, anunț surpriză în consiliu – 21 februarie 2023

Propus spre eliminare în consiliu, Eduard Gogulescu a declarat că nu vrea să mai rămână în competiția Survivor România 2023. Războinicul a menționat însă că se bucură că marele lui vis a devenit realitate. 

O să-i rog pe oamenii de acasă să nu mă voteze. Pentru mine, să vin la Survivor a fost cel mai mare vis. Din păcate, am avut accidentarea aceasta și nu știu cum m-aș comporta după, pe traseu. De 2 ani îmi doresc să vin aici și mă pregătesc. Visul a devenit realitate, dar am avut ghinion, a spus Eduard Gogulescu, spre uimirea colegilor de echipă.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de miercuri, 22 februarie 2023

Miercuri, 15 februarie, e ziua când unul dintre cei 6 concurenți nominalizați spre eliminare va pleca acasă.

În această seară, discuțiile aprinse continuă! După Consiliul de Nominalizare, ambele echipe vor discuta despre cele întâmplate. ”DOC e creier, modul în care le spune și le face, mi se pare că e genial”, va spune unul dintre Războinici în momentul analizei echipei adverse. În tribul Faimoșilor, conflictul se servește de la răsărit și până la apus! ”Fiecare zi aici, cu acest demon, e un coșmar”, va spune unul dintre nominalizați despre… altul!

Oare vor putea lăsa triburile toate certurile deoparte și să se concentreze pe traseu? Diseară va avea loc o confruntare extrem de importantă care le poate oferi șansa de a avea comunicare cu cei de acasă. Cine va avea această ocazie? Dar și cine va părăsi competiția în urma votului? Aflăm în doar câteva ore.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton