; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania 21 aprilie 2021 (1)

Survivor România 2021, 22 aprilie. Un nou concurent, eliminat după Consiliul de urgență: „Ne vom lua rămas bun de la…”

21 April 2021

Update 22 aprilie: În această seară se întrunește Consiliu special de urgență la Survivor România'

În această seară, la Survivor România', difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, se va disputa primul joc pentru recompensă al săptămânii, asta nu înainte ca în taberele celor două echipe să se iște conflicte între concurenți, în urma strategiilor făcute. Pe de-o parte, în tabăra Războinicilor, Albert este luat în colimator de colegi, cel mai vocal în acest sens fiind Sorin. Nici la Faimoși situația nu este stabilă, Elena Marin și Zannidache își aruncă săgeți otrăvite'.

În ediția din această seară de la Survivor România se va întruni, încă o dată, un Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chițosca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel va face un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație.

Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe', anunță Daniel Pavel la debutul Consiliului special întrunit.

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chițosca au încălcat regulamentul emisiunii, cei doi Faimoși fiind informați că se va veni cu o decizie asupra acestor abateri. Culiță Sterp s-a indepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în junglă, motiv pentru care a fost alertată Pază de Coastă și Poliția locală. De asemenea, Sebastian Chițosca se află în mijlocul mai multor conflicte cu coechipierii, cel mai recent dintre acestea fiind cel cu Irisha, căreia i-a adresat replici extrem de dure.

Care va fi decizia în privința lui Culiță Sterp și a lui Sebastian Chițosca în aceea ce privește abaterea de la regulament veți putea afla urmărind ediția din această seară a reality-ului fenomen Survivor România', de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Update 21 aprillie: Ediția de miercuri, 21 aprilie, va fi una emoționată pentru concurenții de la „Survivor România', emisiune difuzată de Kanal D începând de la ora 20.00. Motivul: Daniel Pavel a convocat un Consiliu de urgență, în urma căruia un nou concurent va fi eliminat, scrie kanald.ro.

În debutul ediției din această seară, prezentatorul emisiunii va face un anunț care îi vizează pe doi dintre concurenții Survivor România:

„Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi!'

De data aceasta, Daniel Pavel își îndreaptă atenția asupra lui Culiță Sterp și a lui Sebastian Chitoșcă, doi dintre Faimoși care au încălcat de curând regulamentul emisiunii.

„Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe', au fost cuvintele spuse de prezentatorul Survivor, la auzul cărora Sebastian a izbucnit în lacrimi.

Culiță și Sebastian Chitoșcă, încălcări ale regulamentului Survivor

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au fost avertizați că nu au respectat regulamentul concursului din care fac parte, iar aceste fapte „nu pot fi trecute cu vederea'.

Prima abatere a fost a lui Culiță, care s-a îndepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, el reușind în final să se rătăcească în jungla din Dominicană. El a fost găsit după mai multe ore de căutare și numai după ce a fost cerut ajutorul poliției locale și a pazei de coastă din Republica Dominicană.

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era… Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. 

M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume', a povestit Culiță, surprins de mobilizarea care a fost organizată pentru a-l găsi în junglă.

La rândul său, Sebastian Chitoșcă a încălcat și el regulamentul Survivor România, după ce a intrat în conflict cu mai mulți concurenți din tabăra Faimoșilor. De curând, între el și Irisha au apărut probleme și s-au spus cuvinte dure: 

'E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!' , a declarat faimosul, care riscă acum eliminarea din concursul de la Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare