; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Survivor România” 2021 – sezonul 2. Zanni, în lacrimi după eliminarea lui Cucu

„Survivor România” 2021 – sezonul 2. Zanni, în lacrimi după eliminarea lui Cucu

24 May 2021

Zanni a ieșit favoritul publicului și a fost nevoit să facă o nominalizare. Cu părere de rău, el l-a nominalizat pe Cucu, așa cum este corect pentru echipă, spune el.

„Am palpitații de fiecare dată când se spune favoritul. Mulțumesc foarte mult celor de acasă care mă susțin, mulțumesc că mă urmăriți. Devine din ce în ce mai greu să votez pe cineva. Empatizez cu toată lumea. Fără oamenii de acasă nu ești ceea ce ești aici, puteam să fiu eliminat și eu. Mă simt vizat și eu, ca și colegii mei. Sunt mai multe criterii pentru care trebuie să votez azi. Simt că am greșit mult, simt că am vrut să dau un exemplu bun și nu mi-a ieșit. 

E o competiție care pe care, cine nu mai poate cedează. Dacă ar fi să fiu corect, ar trebui să-l votez pe Cucu, dacă ar trebui social, ar trebui să-l votez pe Ștefan. Cu Ștefan am avut niște conflicte, care dacă nu înțelegeam prea multe, nu aș fi închis conflictul. Cu Cucu am avut niște discuții care m-au încărcat de energie. E un băiat simpatic. Amândoi au fost asumați, sinceri și toate conflictele nu au fost cu intenție rea, ci de frică că au vrut să rămână în continuare. Am să votez așa cum consideră toată echipa că este corect. Votul meu merge la Cucu. Sper să nu se supere pe mine. Știu ce înseamnă să vrei să rămâi și să te dea cineva afară. Îmi pare foarte rău că-l votez pe el.', a spus Zanni.

Ulterior, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că artistul Cucu e concurentul eliminat. Acesta și-a îmbrățișat colegii, inclusiv pe Zanni. Cei doi s-au luat în brațe și au început să plângă.

Cucu, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor România

Faimosul a părăsit competiția cu lacrimi în ochi și a mărturisit că nu este supărat pe nimeni. Mai mult, Cucu a mai declarat că se aștepta ca el să fie cel eliminat de la Survivor.

‘Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șanse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!’, a declarat Cucu, după ce a aflat că el este cel eliminat de la Survivor.

 

Ce planuri are Daniel Pavel după finalul emisiunii „Survivor România'. „Sunt un om loial'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare