Homepage  / Televiziune

„Survivor România” 2021 – sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

„Survivor România” 2021 – sezonul 2. Anunțul făcut de Daniel Pavel despre marea finală

de Redactia Tvmania

Finala Survivor România 2021 se va juca sâmbătă, 10 iulie, iar Dan Pavel promite un traseu impresionant, ceva ce concurenții nu au mai văzut sau experimentat până acum.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat. Vom avea marea finală Survivor România 2021. Consiliile vor fi în direct. Joi, vineri vom fi în direct cu dumnevoastră acolo, acasă, pentru că avem semifinalele. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România 2021”, a dezvăluit Dan Pavel. 

Mai sunt cinci concurenți în cursa pentru Marea Finală Survivor România 2021 ce se va desfășura sâmbăta de la ora 20:00 la Kanal D.

Astfel, Elena Marin, Zanni, Marius Crăciun, Măria Chitu și Andrei Dascălu luptă strângând din dinți pe ultima sută de metri.

Doar unul însă va primi trofeul Survivor România 2021 și premiul în valoare de 250 000 de lei.

Însă, până atunci concurenții rămași în competiție vor mai trece printr-o săptămână de foc deoarece noi trasee cu grade de dificultate ridicate și noi provocări îi așteaptă până în Marea Finala ce se vă desfășură sâmbăta, 10 iulie.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

 

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Daniel Pavel a anunțat ce se întâmplă în continuare 

„Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite.

O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, vă trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele. De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România.

La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021.” , a anunțat Daniel Pavel.

Astfel, în competiția Survivor Romania 2021 au mai rămas cinci concurenți din cei 41 cați au fost pe parcursul reality-showului ce a debutat în ianurie la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton