; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mellina elena pufoase

Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor Romania 2021. De ce Mellina și Elena Marin au devenit „pufoase”

15 April 2021

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele.

În repetate rânduri mai mulți concurenți bărbați de la Survivor Romania 2021 au făcut câteva glume la adresa fetelor din competitite spunând că s-au cam îngrășat. 

Desi fac foamea zile în sir, având la dispoziție doar orez sau nuca de cocos pe care și-o procura singuri, iată că totuși concurenții mai ales concurentele de la Survivor Romania 2021 trec prin câteva transformări pe care inevitabil majoritatea dintre concurenții bărbați sau telespectatori le observa.
Tintă ironiilor acum ceva vreme a fost și Mellina căreia i s-a spus că a devenit mai pufoasa, iar diferență este uriașa fata de cum a intrat și cum a ieșit, respectiv peste trei luni. “Am fost aşa cum sunt, o femeie plină de defecte şi poate cu câteva calităţi.” La un moment dat, atât Roxana Nemeș, Majda sau Roxana Ghita au explicat prin ce transofrmari trece corpul unei femei într-o astfel de competiție.

Am fost aşa cum sunt, o femeie plină de defecte şi poate cu câteva calităţi', s-a caracterizat Mellina când a ieşit din competiţia Survivor. Fanii emisiunii de la Kanal D n-au putut însă să nu remarce transformarea fizică suferită de cântăreaţă de la intrarea în concurs şi până la eliminare. 

 

În emisiunea de duminică seară, fanii reality-show-ului Survivor România' de la Kanal D au văzut cum Mellina – Mădălina Dumitru (34 de ani) – a ieşit din competiţie, fiind eliminată prin votul publicului. Însă toată lumea a observat că solista, la fel ca şi dansatoarea Elena Marin, avea faţa foarte umflată. S-au îngrăşat de la prea mult orez? Cocosul e de vină? Sau ce alte probleme de sănătate au cele două concurente? Acestea au fost întrebările fanilor care comentează non-stop competiţia pe reţelele de sociale.

 

Ce spun concurentele Survivor România 2021 despre transformările hormonale

“Nu mă aşteptam să ies din cauza sănătăţii. Am început într-o zi să simt o durere surdă de stomac, nu mi-am făcut griji şi, după patru zile, la un joc, am simţit că mă înţeapă foarte tare şi am mers să fac o ecografie.

După ecografia din Dominicană mi-au spus că este vorba de o inflamaţie. Acum urmez un tratament şi sper să nu fie nevoie de intervenţie chirurgicală. Ţin şi o dietă. De aceea nu m-am întors în junglă, unde mâncam numai cocos. Au fost şi alte neplăceri pentru o femeie. Ne-am spălat şi am băut apă din mare. Chiar mă gândeam că poate la un quizz vom câştiga şampon, dar mai mult îmi doream mâncare, ne era foame tuturor.
M-aş fi bucurat şi pentru şampon. Singura opţiune era baia în mare şi de la sare aveam pielea foarte uscată. Toate condiţiile astea grele ne-au provocat dereglări” a dezvaluit Roxana Nemes.  

 

Majda Aboulumosha completează lista problemelor: „Era normal să simţim schimbări asupra organismului. Am avut probleme cu stomacul, glezna luxată. Căderi masive de calciu. Acestea s-au văzut pe tv, am leşinat, m-a luat ambulanţa. Treci de la o viaţă normală la o viaţă în care nu mai ai nimic, nu te hrăneşti cum trebuie, stres, epuizare fizică şi e normal să fie schimbări, dar nu am spus niciodată că nu mai pot'. 

Roxana Ghita a spus si ea cu ce probleme s-a confruntat in timpul competitiei Survivor Romania 2021, plus ca ea a fost singura care a dat detalii despre faptul ca in competitie concurentele nu mai au acea perioada a lunii din cauza dereglarilor hormonale.” Am făcut inflamație pelvică, cu o infecție și a trebuit să mă trateze cu antibiotic intravenos, și hernie inghinală. Din cauza asta nu am mai putut să continui în emisiune, pentru că mă doare când merg. Adică mă durea în condiții alea, fără mâncare, acum m-am obișnuit', a spus Roxana Ghiță, în vlogul lui Andrei Ciobanu. Medicii nutritionisti spun ca nuca de cocos si orezul sunt de vina pentru aceste schimbari si consumate in exces aduc un aport ridicat de zaharuri in organism, de aici si transformarea concurentelor.

Alimentaţia cocos-orez ar fi periculoasă

Într-adevăr, o alimentaţie bazată aproape exclusiv pe cocos şi orez nu are cum să nu provoace mari probleme de sănătate. Un medic nutriţionist a spus, pentru click.ro, ce s-a întâmplat atât cu Mellina, cât şi cu Elena Marin. Şi coregrafa de la „Faimoşi' s-a umflat la faţă şi la abdomen, ajungând de nerecunoscut!

„Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic. Alte boli legate de sindromul metabolic şi care pot fi declanşate de un consum prea mare de zahăr sunt: diabetul de tip 2, bolile de inimă, hipertensiunea sau sindromul ovarian polichistic. Apoi, consumul de lapte de orez constituie un risc pentru expunerea zilnică la arsenic inorganic şi ar putea avea drept consecinţă un aport excesiv de mangan din dietă. Manganul este un oligoelement esenţial pentru metabolismul glucidic şi lipidic şi pentru sănătatea sistemului osos, din păcate cu risc de bioacumulare şi intoxicaţie acută şi cronică.Astfel, carenţele de fier, calciu, magneziu vin la pachet.Pe de altă parte, poţi face o reacţie alergică sau intoleranţă la nuca de cocos, cu peristaltism slab al tractului digestiv, tulburări digestive, greaţă şi, uneori, dureri de cap', a declarat pentru click.ro, dr. Oana Dumitrache, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare