; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina survivor

Survivor România 2021. Cine a părăsit competiția la finalul consiliului de eliminare din 6 iunie

07 June 2021

În consiliile de eliminare, emoțiile sunt uriașe, având în vedere că votul publicului poate schimba totul și chiar și concurenții care nu au fost nominalizați anterior pot părăsi competiția. Ce concurent a fost eliminat de la Survivor România pe 6 iunie 2021.

Aventura Survivor România 2021 a ajuns la final pentru Adelina Damian din echipa Războinicilor. Concurenta a primit cele mai puține voturi de susținere din partea publicului și se întoarce acasă după o lună și jumătate de competiție.

Adelina Damian, eliminată la Survivor România, sezonul 2

A fost un consiliu de eliminare din care nu au lipsit emoțiile și tensiunile, iar în cele din urmă, dincolo de nominalizările făcute de concurenți, votul publicului a cântărit cel mai mult, conform kanald.ro.

Daniel Pavel a anunțat că pentru Adelina se încheie drumul la Survivor România 2021, ea fiind concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Concurentul care a întrunit cele mai puține voturi dintre Albert, Adelina și Maria, concurentul care părăsește competiția Survivor România acum și aici este Adelina.', a spus Daniel Pavel.

Vestea nu a surprins-o pe Adelina, concurenta mărturisind că se aștepta la un astfel de deznodământ.

„Cum se simte? Cum e? Se simte bine, sunt ok. Așa cum am mai spus, de când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem (n.r Trăiește clipa!), cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știi când o să mai ieși sau cât mai stai pe aici.

Asta am încercat să fac în fiecare zi de când am venit aici, la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici, la Survivor. Am lăsat tot confortul ăsta de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot pentru ce înseamnă Survivor. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor, le mulțumesc colegilor mei.

A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat pentru care mi-am dorit să fiu la Survivor sunt Elena și Maria și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă.', a spus Adelina.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare