; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zanni si Elena Marin din nou la cutite la Survivor Romania 2021

Survivor România 2021, ediția din 10 aprilie. Surpriză totală în echipa Faimoșilor

11 April 2021

Survivor România 2021, ediția din 10 aprilie. Se întrevăd probleme pentru Faimoși. Zanni spune că urmează un război în echipa roșie.

 

UPDATE 11 aprilie: Cei din echipa Faimoșilor au decis să se voteze în așa fel încât să primească fiecare câte un vot. Însă, cineva nu a respectat înțelegerea, iar Faimosul nominalizat pentru eliminare este Jador. Rămâne de văzut dacă el sau Mellina pleacă acasă.

UPDATE, 10 aprilie: Zanni face declarații controversate în ediția de sâmbătă, 10 aprilie, a emisiunii Survivor România 2021, după ce în urmă cu o zi s-a reaprins conflictul dintre el și Elena Marin, căreia i-a spus în față că este invidioasă pe noile concurente din echipă.

În ceea ce o privește pe Elena Marin, se pare că aceasta încearcă o alianță cu Irisha și Raluca Dumitru, pe care le avertizează pe la colțuri.

Raluca Dumitru: O să vedem adevărata lor față când nu o să avem imunitate.

Zanni: Mamă, o să fie război în echipa asta.

De cealaltă parte, în echipa Războinicilor, Starlin ține să le reamintească faptul că Faimoșii sunt dușmanii lor în competiție, indiferent ce se va întâmpla în momentul în care o vor părăsi. Sorin, însă, nu este de acord cu felul în care colegul lui pune problema, acesta considerând că încearcă să își impună punctul de vedere.

Pe traseu, noua concurentă, Maria, izbucnește în lacrimi, iar cel care încearcă să o consoleze este chiar Sorin. Urmărește o nouă ediție incendiară Survivor România, sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 20.00.

Starlin: Afară ne pupăm și bem o bere împreună, dar aici înăuntru sunt dușmanii mei și nu mă interesează. Îi rupem în două.

Sorin: Fiecare trebuie să își ia apărarea singur. Părerea ta poți să ți-o spui, dar nu încerca să ți-o impui.

Sorin, către Maria: Încearcă să te ridici, să nu mai plângi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare