; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel pavel survivor

Survivor România 2021, 15 aprilie. Consiliu de Urgență convocat de Daniel Pavel: „Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi!”

15 April 2021

UPDATE 16 aprilie: Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 au vărsat lacrimi în momentul în care Daniel Pavel a anunțat eliminarea concurentului pe care țoață lumea l-a respectat și s-a inclinat în fata lui în competiție.  

UPDATE 15 aprilie: În această seară, la „Survivor România' se va întruni Consiliul de urgență; Daniel Pavel face un anunț important!

În ediția din această seară a reality-ului „Survivor România', difuzată de la ora 20.00, la Kanal D, Daniel Pavel face un anunț surprinzător, în momentul în care se va întruni, de urgență, consiliul de eliminare.  

Un concurent este eliminat de la „Survivor România' după ce prezentatorul Daniel Pavel anunță un Consiliu de Urgență. Surpriza majoră îi dă peste cap pe fanii reality show-ului, ca și disputele tot mai aprige dintre cele două tabere.

UPDATE 14 aprilie: Daniel Pavel a convocat Consiliul de Urgență la Survivor România deoarece unul din concurenții aflați în competiție va părăși show-ul. Cine este acesta și care este motivul? 

Consiliu de Urgență fulger la Survivor România 2021 a fost anunțat de Daniel Pavel la sfârșitul Jocului pentru Recompensă. Unul din concurenții din competiția Survivor România 2021 își va lua rămas bun de la show.  

Consiliu de Urgență la Survivor România 2021

Însă, înainte de Consiliul de Urgență, mai multe răfuieli au avut loc în ambele tabare și cea a Războinicilor și cea a Faimosilor, conform KanalD.ro. Astfel, în echipa Faimosilor, Culita Sterp rabufneste la adresa coechipierilor săi: „Ăla e imbarligator și nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu știu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni în competiția asta că să rămân.'

În echipa Războinicilor lucrurile sunt și mai tragice deoarece continuă războiul între Sorin și Albert. Dispută celor doi se mută de pe scenă Consiliului de Eliminare în câmp. În Consiliu, Albert, votat pentru a cincea oară consecutiv drept preferatul publicului, l-a ales pe Sorin spre eliminare.

Evident că Războinicul se aștepta la acest deznodământ în ce-l privește, însă acum, după tot ce s-a întâmplat în Consiliu, lupta celor doi este și mai acerbă, iar Sorin îl compară pe Albert cu Jador :„Avem un nou Jador în echipa! Sunt plin de nervi când este votată o persoană care nu merită.” Dacă conflictul celor doi este vechi și de notorietate, două Războinice au început un război la care nimeni nu se aștepta. Este vorba de cele două concurente noi: Vera Miron și Maria Chițu. Vera s-a dezlănțuit la adresa Mariei că nu își face curat unde doarme :„Tu, nebuno, zi mersi că iit fac curat…Uite ce ai făcut acolo! Nu, deci o iau la bătaie dacă mai face așa. O bat, să mor eu de nu o bat. Nu știu de ce a venit la Survivor…'

După ceartă celor două, Maria a motivat că tot ce voia era să se relaxeze puțîn, iar Vera a venit peste ea!

Începe Jocul pentru Recompensă, iar bătălia între războinici și Faimoși este din ce în ce mai ascuțită deoarece se strâng rândurile, rămânând foarte puțini competitori. Nervii își spun cuvântul, iar un nou conflict izbucnește între Sorin și Sebastian Chitosca pe traseu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare