; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Pavel_Survivor Romania

Survivor România 2021. Cine a fost eliminat în ediția din 16 mai

17 May 2021

Votul publicului a făcut și de această diferența la Survivor România 2021. Pentru ce concurent visul de a câștiga competiția a luat sfârșit. 

La Consiliul de Nominalizare din data de 15 mai de la „Survivor România' s-a aflat că Sorin Pușcașu e eliminat din competiție din cauza problemelor medicale. Totodată, Războinicii au fost nevoiți să facă o nominalizare pentru eliminare. Bogdan este cel care a fost propus, în unanimitate, de către coechipierii săi.

„Știu că vei înțelege, tu ești un tip matur. Mi-ai dat multe sfaturi, chiar îmi place de tine. Sper să nu ieși și să plece cineva de la Faimoși, că ar fi cazul.', a declarat Albert, colegul lui.

 

„Ești inima grupului, cel puțin de când a plecat Sindy, chiar sper să nu ieși.', a spus și Adelina. „Era o decizie asumată. Înainte de consiliu, eu am vorbit cu toți colegii mei și am căzut de acord că sunt cel mai puțin experimentat din această competiție. Am zis că știu că o să fiu cel nominalizat și poate voi avea șansa de a merge mai departe în această competiție.', a declarat Bogdan Urucu de la „Survivor România' după nominalizările făcute de colegii lui.

Care au fost cei mai votați concurenți de la Survivor România  

Votul publicului este foarte important la Survivor România 2021, mai ales în consiliul de eliminare, iar ca de fiecare dată, cei de acasă și-au ales preferații. În echipa Faimoșilor, în această săptămână, Ștefan a primit cele mai multe voturi din partea publicului, acesta reușind astfel să se salveze de la eliminare.

Pe locul doi s-a clasat Zanni, astfel că ambii au făcut nominalizări.

În echipa Războinicilor, Albert este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea susținătorilor, reușind performanța de a ieși din nou favorit. Favoriții acestei săptămâni au fost nevoiți să facă, la rândul lor, noi nominalizări.

Ștefan a ales să îl nominalizeze pe Cosmin, în timp ce Zanni l-a nominalizat pe Cucu. În echipa Războinicilor, Albert a nominalizat-o pe Adelina.
Astfel, în final, în pericol de eliminare au fost Cosmin, Cucu, Sebi din echipa Faimoșilor și Adelina și Bogdan din echipa Războinicilor.

 

 

Cine a fost eliminat din competiția Survivor România 2021

Emoțiile au fost uriașe pentru concurenții care au fost votați spre eliminare în această săptămână, iar după ce a prelungit suspansul preț de câteva minute, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a rostit numele concurentului pentru care visul de a câștiga competiția s-a oprit în această seară. Este vorba despre Bogdan, ultimul băiat care a intrat în echipa Războinicilor.

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului dintre cei cinci și pentru care visul Survivor România se termină acum și aici, în această seară, este Bogdan.', a spus Daniel Pavel.

Bogdan nu a fost surprins de această veste, având în vedere că se aștepta să părăsească emisiunea, la fel cum a precizat și în momentul în care colegii l-au propus spre eliminare.

Conștient că performanțele de pe traseu nu au fost la un nivel înalt, Bogdan a considerat că decizia este una corectă, acesta părăsind competiția cu zâmbetul pe buze.

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren.

În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat. Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici.', a spus Bogdan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare