; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor România, 20 mai 2021. Cine a câștigat jocul de recompensă. Miza jocului, o noutate!

Survivor România, 20 mai 2021. Cine a câștigat jocul de recompensă. Miza jocului, o noutate!

21 May 2021

Joi seară, Faimoșii și Războinicii au avut de înfruntat un traseu intens. Jocul de recompensă organizat pe 20 mai 2021 a fost unul cu o miză inedită: concurenții „Survivor România' nu au mai avut până acum parte de asta.

Concurenții din echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor au dat totul pe traseu, joi seară: fiecare voia să câștige cea mai mare miză, scrie wowbiz.ro. Recompensa, scrie sursa citată, este o surpriză, o noutate pentru fiecare concurent din emisiunea de la Kanal D.

Miza jocului de recompensă a fost o petrecere pe cataraman, cu snacksuri, vin și dansatori în „meniu'.

Înainte să înceapă jocul, Războinicii s-au arătat încrezători în șansa lor de a câștiga Jocul de recompensă, chiar dacă echipa lor era mai mică decât echipa adversă, cea a Faimoșilor.

„Am rămas doar cinci, dar ăștia cinci o să fim mai puternici ca Faimoșii. Le vom demonstra Faimoșilor și celor de acasă că o să putem învinge. Vom da tot ce putem pentru a le face față Faimoșilor', a declarat Marius.

Pe de altă parte, Faimoșii Culiță și Sebastian au fost pedepsiți să nu se bucure de recompensa din această săptămână de concurs. În acest mod, ei își plătesc greșelile din edițiile trecute ale emisiunii. 

Culiță s-a îndepărtat mai mult decât are voie de camp și a fost căutat de echipa de producție, iar Sebastian a încercat să comunice cu soția, deși acest lucru le este interzis.

Cine a câștigat jocul de recompensă pe 20 mai 2021

În ediția de joi „Survivor România', concurenții au avut de parcurs un traseu mixt, cu multe obstacole și bazine pline cu apă. La proba finală, concurenții au avut de doborât mai multe cuburi așezate pe stâlpi cu ajutorul unor saci cu nisip.

În final, după multe emoții și încurajări de pe margine, Adelina a adus victoria în echipa Războinicilor. Deși a fost egalitate de trei ori, scorul final a fost de 10-7.

Războinica a mărturisit că echipa a avut o energie foarte bună și că, deși sunt o mână de oameni, au arătat că „se poate!'.

„Toată viața mi s-a spus că am un talent de a face oamenii să stea cu sufletul la gură. Se pare că îmi etalez acest talent și aici, la „Survivor'.

Îmi amintesc de un alt joc, tot așa pentru o recompensă, unde am câștigat atunci șapte prăjituri și, la fel, intrasem de două, trei ori, nu am adus niciun punct și, la ultima oară, la fel ca azi, (…) s-a nimerit să aduc punctul.

Sunt foarte fericită, dar trebuie să le mulțumesc coechipierilor mei, pentru că ei adus cele mai multe puncte', a declarat Adelina imediat după jocul de recompensă de joi, 20 mai 2021.

Sursa foto: facebook.com/survivorromania.oficial

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare