; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania 17 iunie 2021 Kanal D (10)

„Survivor România”, 18 iunie 2021. Motivul pentru care un nou concurent a fost eliminat din show

18 June 2021

Primul joc al săptămânii la Survivor România' a stat sub semnul recompensei'. Efortul fizic și psihic susținut de către cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, a fost de proporții aseară, în lupta acerbă pentru victorie.

Cele două echipe și-au dat întâlnire aseară, la Survivor România', într-un nou joc plin de adrenalina, iar echipa câștigătoare a avut parte de o masă copioasă și consistentă la restaurant, membrii acesteia bucurându-se si de o priveliște extraordinară. În plus, echipa câștigătoare a avut parte de o experiență deosebită, în Marea Caraibilor, unde albastrii' au înotat cu delfinii.

Duelul sportiv de aseară a început în forță iar cel care a adus primul punct în competiția serii a fost Albert Oprea, din echipa Războinicilor. După o competiție plină de suspans, și emoții la maxim, scorul, ajuns la 9-9, s-a schimbat favorabil pentru echipa Războinicilor care, si-a adjudecat victoria, la ștafeta, punct decisiv câștigat de Maria, 10-9.

 Vezi galeria foto >

O nouă eliminare din „Survivor România' a fost anunțată joi, 17 iunie

Tot aseară, Daniel Pavel, prezentatorul 'Survivor Romania', a convocat Consiliul de Urgență pentru a le comunica celor două echipe o veste ce avea să îi întristeze deopotrivă, atât pe Faimoși, cat și pe Războinici: Cosmin Stanciu este nevoit să părăsească Survivor România' din cauza unor grave probleme medicale.

Cosmin Stanciu, cu 25 de ani de activitate sportivă, dintre care 20 competițională a fost unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Faimosilor, dar și un adversar de temut, deseori, pentru adversari.

Din păcate, se termină pentru mine aici, nu așa cum mi-am dorit, dar cred că un campion este campion și atunci când pierde (…). Merg acasă unde mă așteaptă foarte multe lucruri, am foarte multe proiecte alături de iubita mea, alături de oamenii care m-au urmărit și susținut, pentru că îi includ și pe ei în ceea ce vreau să fac în viitor, și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și care ne-au urmărit, mulțumesc întregii producții pentru că face tot posibilul pentru ca acest show să existe … Le mulțumesc tuturor și … să câștige cel mai bun!', a declarat, copleșit de emoție, Cosmin, înainte de a părăsi Republica Dominicană.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Stanciu Cosmin (@stanciu_cosmin_coach)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare