; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bataie la survivor

Survivor România 14 mai 2021. Ștefan Ciuculescu a sărit să-l bată pe Zanni. Ce a urmat

14 May 2021

Survivor România 14 mai 2021. În echipa Faimoşilor este foarte multă tensiune, concurenţii găsesc tot felul de motive să se ia la ceartă, ba chiar sar la bătaie. De această dată, protagoniştii sunt Zanni şi Ştefan Ciuculescu, care sunt la pas să se lovească.

S-a umplut paharul în “relația” dintre Ștefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca și Zanni la Survivor Romania 2021. Cei trei ajung într-o ipostaza greu de imaginat pentru telespectatorii competiție.  Daca la început, totul se rezuma la mici conflicte în camp, totul a degenerat pe traseul competiției în timpul primului Joc de Imunitate când Ștefan Ciuculescu a sărit efectiv să-l bata pe Zanni. Însă, totul a pornit în urma cu câteva ore în camp.

Echipa Faimoșilor este zdruncinată de un scandal monstru între Zanni și Ștefan Ciuculescu! Cei doi își aduc acuzații grave înainte de a intra pe traseu, iar tensiunile dintre cei doi au fost observate și de ceilalți concurenți. Zanni este nemulțumit de atitudinea colegului său, care se comportă ca un antrenor și are o atitudine agresivă.

Zanni: Ba este el antrenorul, țipă, are o atitudine agresivă, care ne deranjează. Ne uităm așa la el…

Elena Marin: „Vai, dar Ștefan ce a putut să ne facă și noi, săracii de noi, n-am făcut nimic', asta o vor face începând de azi, pe tot parcursul cât vei sta.

Sorin Pușcașu: Clar sunt două echipe acolo și nu știu de care să scape mai repede.

Bogdan Urucu: Zanni și Ștefan mereu trebuie să facă bășcălie de ceva, mereu trebuie să înceapă un scandaș. Sebastian e ca cățelul ăla de latră pe lângă stăpân.

Ștefan Ciuculescu: Atâtea critici și atâtea acuza. S-a umplut paharul și a dat pe dinafară.

Zanni: Am vorbit de caracter, nu are caracter! Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie.

Ștefan
 Vezi galeria foto >

Bătaie la Survivor România!

Tensiunile dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni au luat o întorsătură neașteptată! Ștefan a sărit să îl ia la bătaie pe Zanni, care a fost operit de către Sebastian Chitoșcă.

Elena Marin a încercat să îl oprescă pe colegul ei, însă a fost în zadar.

Ștefan Ciuculescu: D-aia nu vă halesc, perveșilor! Eu cred că tu vrei să pleci acasă!

Elena Marin: Ștefan, te rog…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare