Homepage  / Televiziune

Întorsătură de situație la Survivor All Stars 2024. Cine a câștigat imunitatea. „Mi-am dat seama că ceva este putred”

Întorsătură de situație la Survivor All Stars 2024. Cine a câștigat imunitatea. „Mi-am dat seama că ceva este putred”
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 31 ianuarie 2024, la Pro TV. Faimoșii și Războinicii au luptat pentru imunitate. Echipa roșie și-a dorit foarte tare victoria, dat fiind faptul că deja au pierdut doi concurenți.  

Echipa care a câștigat imunitatea la Survivor All Stars – 31 ianuarie 2024 

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată aseară, 31 ianuarie 2024, iar Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru obținerea imunității. Faimoșii și-au dorit cu ardoare victoria pentru că deja pierduseră doi concurenți din echipa lor. Așadar, au reușit să dea tot ce-i mai bun pe traseu și, în cele din urmă au învins. Faimoșii i-au înfrânt pe Războinici cu scorul de 10 la 8.  

„Din păcate, de când am ajuns la ceremonie, mi-am dat seama că ceva este putred, când am văzut că totemul este pe partea lor. Am simțit ceva, dar am zis că mi s-a părut. Și pe traseu, la punctul adus de Ana contra lui Duli, am simțit așa acolo că o să fie punctul Anei. „Ceva nu e bine, nu se leagă astrele bine în capul meu” (…) Și uite că s-a întâmplat nenorocirea. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Evident, venea momentul să pierdem și noi cândva totemul ăsta”, a declarat Alex Delea după ce Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate.  

Echipa care a câștigat imunitatea la Survivor All Stars – 31 ianuarie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Apoi, Războinicii s-au luptat pentru imunitatea personală, iar învingător a fost Sorin Pușcașu. Acesta va face o nominalizare directă în consiliu de nominalizare.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton