Homepage  / Televiziune

Survivor All Stars, 28 februarie. Jador, cuvinte dure la adresa lui Jorge: „Ești o rușine. Nu ne păcălești!”

Survivor All Stars, 28 februarie. Jador, cuvinte dure la adresa lui Jorge: „Ești o rușine. Nu ne păcălești!”
5

de Cristina Țapu,

În cadrul competiției desfășurate în Republica Dominicană, în data de 28 februarie 2024, a avut loc un episod tensionat între concurenți, însă de această dată nu pe parcursul probei. Jador și Jorge au devenit principalii protagoniști ai unui incident fără precedent în cadrul show-ului Survivor All Stars, exprimându-și nemulțumirile într-un schimb de cuvinte extrem de aspre. Iată toate detaliile!

Jorge și Jador, un nou schimb dur de replici

Confruntările dintre echipele Faimoși și Războinici nu au loc doar în cadrul competițiilor, ci și în afara acestora, în special pe plan verbal. De fapt, în afara provelor de concurs este spațiul unde se desfășoară cele mai multe dintre duelori. În ediția din data de 28 februarie, Andrei Ciobanu a fost cel care a declanșat schimbul acid de replici, acuzându-l pe Jorge de prefăcătorie.

„Eu nu am să încerc niciodată, în această competiție, să mă cobor la nivelul lui Jorge. Este clar că joacă un rol ieftin, un rol slab de actorie, e clar că este un fel de Maria Lungu doi. A plecat dintr-o echipă în care nimeni nu-l agrea, și a ajuns într-o echipă în care joacă un rol.

survivor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ceea ce face Jorge este o strategie de a ieși cumva în evidență la Războinici, interesul lui este să stea cât mai mult și să se fofileze. Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat, ești rănit, te duci acasă să te vindeci, nu o zi joci, o zi nu joci”, a declarat Andrei Ciobanu.

Jador a susținut rapid toate afirmațiile lui Andrei Ciobanu. În plus, i-a reproșat lui Jorge, fost membru al echipei Faimoșilior că absența sa de la jocurile de imunitate reprezintă, de fapt, o componentă a strategiei sale pentru a ajunge cât mai departe în concurs, fără a depune, însă, prea mult efort.

„Eu nu trebuie să dau niciun drept la replică. La fel cum pe fier în roade rugina, pe om îl roade invidia. Nu decid eu dacă intru pe traseu, ci doctorul”, s-a apărat Jorge. La auzul acestor cuvinte, Jador nu a mai rezistat și i-a oferit o replică cât se poate de dură.

„Ești o rușine! Poți să încerci să prostești lumea de acasă, dar pe noi, ăști de aici, nu ne păcălești! Te fofârlești!„, a fost părerea lui Jador.

Jador a fost surprins în București după zvonurile despre descalificarea sa din concurs

De mai multe zile se vehicula în spațiul public că Jador ar fi fost descalificat din competiție pentru că a încălcat regulile clare. Pagina de Instagram Viperele Vesele, cunoscută pentru faptul că oferă informații din culisele show-urilor de divertisment, a distribuit dovada acestui fapt.

Pe contul ei de Instagram a fost împărtășit un clip video în care apare Jador, la volanul bolidului său de lux și se pare că filmarea datează din data de 26.02.2024 și a fost realizată în București.

În urmă cu mai multe zile, s-a aflat că Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars, pe motiv că nu mai putea să stea departe de iubita lui, Oana Ciocan, fostă concurentă de la Survivor România. 

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton