Homepage  / Televiziune

„Survivor All Stars”, 20 februarie. Conflictele iau amploare. Zanni, cuvinte dure la adresa noii colege, Maria Lungu

„Survivor All Stars”, 20 februarie. Conflictele iau amploare. Zanni, cuvinte dure la adresa noii colege, Maria Lungu
8

de Redactia Tvmania

Conflictele din Republica Dominicană se intensifică de la o săptămână la alta, iar în taberele concurenților apar tot felul de discuții contradictorii. Maria Lungu a fost transferată în echipa Faimoșilor, iar Zanni a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Zanni, cuvinte dure la adresa colegei sale, Maria Lungu

În ultima ediție a săptămânii trecute, au avut loc modificări notabile în componența două echipe. Maria Lungu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu au fost transferați în echipa faimoșilor, în timp ce Jorge s-a alăturat războinicilor.

Într-un interval scurt de timp de la aceste schimbări, au apărut și primele reacții. Zanni nu a privit cu ochi buni decizia de a o aduce pe Maria Lungu în echipa faimoșilor și nu a ezitat să-și spună părerea, folosind cuvinte dure la adresa concurentei.

Jador l-a amenințat pe Zanni după ce a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Maria Lungu este alegerea nașpa, care este carne de tun. Sora mea, când ești păpădie, nu vorbești tu de strategii, de statistici, nu vorbești tu de minorități și majorități. Vorbești de ceea ce te privește. Te privește să vorbești despre cine va fi nominalizat săptămâna aceasta? Nu. Pentru că ești păpădie. Tocmai de aia nu vei vorbi tu despre cine va fi nominalizat. Ai dreptul să vorbești despre ce frumos e afară, vrei să joci azi, vrei să câștigi, nu zice nimeni să taci. Dar despre minorități și majorități, tu nu vorbești. E simplu”, a declarat Zanni.

De-a lungul timpului, Maria Lungu a intrat în conflict cu mai mulți concurenți și și-a atras critici din cauza atitudinii beligerante. Și Iancu Sterp a avut un schimb acid de replici cu concurenta și în cele din urma a subliniat că vrea să o evite pentru a preveni escaladarea animozității evidente dintre ei.

„Nu caut să mă cert, dar Maria mi-a ajuns până aici. Nu vreau să o jignesc, dar are și gura mare. E o combinație d-asta devastatoare. Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare dacă nu demonstrezi nimic.”, declara Iancu Sterp, conform Cancan.

Cu ce se ocupă Maria Lungu

Maria Lungu are 28 de ani și a studiat designul vestimentar la Londra, iar în prezent activează ca stilist vestimentar pentru mai multe vedete din Republica Moldova. Din punct de vedere amoros, concurenta nu a avut prea mult noroc pentru că a fost înșelată chiar înainte de nuntă de către cel care ar fi trebuit să-i devină soț.

Maria știe foarte bine care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul partener de viață, așadar declara cu dezinvoltură: „Pentru mine e foarte important ca soțul, viitorul soț să aibă un statut material mai mare decât al meu. În momentul în care femeia câștigă mai mult ca bărbatul, bărbatul nu se mai simte bărbat, nu mai e respectat atât de mult de acea femeie. Pentru mine personal un 30-35 ar fi perfect, poate chiar 40 dacă arată bine. Eu sunt o fată foarte sinceră”, mărturisea Maria, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton