; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian tabara

Surse Paginademedia.ro: Cristian Tabără va avea emisiune nouă la TVR

16 February 2021

Emisiunea de dimineață de la TVR, Cu capu-n zori, va fi oprită, începând cu luna martie, din cauza audienței scăzute și a resurselor financiare, potrivit paginademedia.ro, care a prezentat informația pe surse. Matinalul, care a intrat pe post în octombrie anul trecut, este prezentat de Gabriel Fereșteanu și de Liza Sabău, iar producătoarea emisiunii este Augusta Lazarov Petrescu. 

Echipa emisiunii a fost anunțată, deja, de modificările care vor urma să aibă loc, iar prezentatorii și producătoarea ar urma să își încheie colaborarea cu postul public de televiziune odată cu întreruperea matinalului.

O veste bună, prezentată tot pe surse de Pagina de Media, este despre Cristian Tabără. Se pare că acesta ar urma să prezinte un format de emisiune de dimineață, axată pe știri, nu pe divertisment cum este cea din prezent.  

Cristi Tabără a fost reporter pentru Știrile ProTv, a realizat și prezentat emisiunile „Parte de carte' și „Te vezi la Știrile Pro TV'. Ulterior, din 2010,  a făcut parte, timp de 2 ani, din echipa proiectului Fabrica de Staruri, difuzat la postul Prime TV în Republica Moldova. Din 2014 până în 2019 a lucrat la Publika, în Chişinău, iar acum este producător al emisiunii „Exclusiv în România'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare