; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Surprizele nu au lipsit de la Emmy 2011!

19 September 2011

A 63-a ediţie a Premiilor Emmy a avut loc pe 18 septembrie, la Nokia Theatre, din Los Angeles, iar juriul Academiei de Televiziune, Artă şi Ştiinţă (compus din 16.000 de membri) a onorat cu cele mai multe trofee serialul „Modern Family'/„O familie modernă'.

Acesta a bifat cinci din cinci premii: actor şi actriţă principali (Ty Burrell şi Julie Bowen), regie (Michael Alan Spiller), scenariu (Steven Levitan şi Jeffrey Richman), serial de comedie.

Printre ceilalţi câştigători s-au numărat Julianna Margulies (pentru „Soţia perfectă'), Kate Winslet şi Guy Pearce (pentru „Mildred Pierce'), iar „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue' a fost, evident, ales „cel mai bun serial dramatic'.

Dar seara a avut şi destule surprize: chiar dacă majoritatea criticilor de televiziune dădeau aceleaşi pronosticuri pentru principalele categorii, câştigătorii aleşi de juriu au fost alţii. Melissa McCarthy şi nu Laura Linney – considerată favorită – a câştigat la categoria „cea mai bună actriţă principală într-un serial de comedie'.

Surprinzător, Peter Dinklage („Urzeala tronurilor') a fost numit „cel mai bun actor secundar într-un serial dramatic', cea mai bună miniserie a fost producţia britanică „Downton Abbey' (laureată, în total, cu patru premii), şi nu „Mildred Pierce', „Imperiul din Atlantic City' a câştigat doar un trofeu (pentru regie dramatică, Martin Scorsese), iar controversata miniserie „The Kennedys' a primit un singur trofeu, pentru actor secundar (Barry Pepper, interpretul lui Robert Kennedy).

Cei care au ratat transmisiunea în direct, pot urmări versiunea editată şi subtitrată a galei Emmy pe 20 septembrie, de la ora 20.00, la HBO.

Mai jos găsiţi lista principalilor câştigători de la Premiile Primetime Emmy 2011:

CEL MAI BUN SERIAL DRAMATIC

Picture 1 of 11

„Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare