Homepage  / Cinema / Vedete străine

Surprize-surprize! Ryan Gosling va fi Ken în noul live action „Barbie”, alături de Margot Robbie

Surprize-surprize! Ryan Gosling va fi Ken în noul live action „Barbie”, alături de Margot Robbie
11

de Mioara Tronaru,

Adaptarea live action a aventurilor celebrelor păpuși Mattel a reușit să formeze cuplul ideal! Margot Robbie îi va da replica lui Ryan Gosling în viitorul film „Barbie”, co-scris și regizat de Greta Gerwig, care se află încă în stadiul de proproducție.

Barbie și l-a găsit pe Ken! Actorul din „La La Land” este pe finalul negocierilor pentru a-l interpreta pe Ken, personajul creat de Mattel și partenerul dintotdeauna al păpușii Barbie, în lungmetrajul produs de Warner Bros., după cum au aflat cei de la Deadline. Regizoarea Greta Gerwig (care are trei nominalizări la Oscar, una pentru „Little Women”, din 2019, și alte două pentru „Lady Bird”, din 2017) a semnat și scenariul alături de Noah Baumbach („Marriage Story”).

„Barbie” va fi primul lungmetraj live action, care le va avea drept personaje principale pe celebrele păpuși create de Mattel. Despre sinopsis, nu se știe nimic deocamdată. Prin ce întâmplări vor trece Ken și Barbie pe marele ecran sau măcar cărui gen îi va aparține noul film, nu se știe nimic!

„Barbie este un personaj cu un trecut foarte bogat. Are conexiuni nostalgice cu întreaga lume. Drept urmare sunt extreme de multe modalități de abordare ale acestui subiect”, a declarat actrița Margot Robbie, care este și producătoare a filmului.

Filmările pentru „Barbie” ar trebui să debuteze la începutul anului viitor, la studiourile Warner Bros. Leavesden, din Londra. Iar lungmetrajul va avea premiera un an mai târziu, 2023.

La La LandIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Citește și

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton