; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tania Popa

Surprize de proporții pentru concurenții de la „Ferma vedetelor”

02 May 2018

În această seară, de la ora 20:00, o nouă ediție Ferma vedetelor va pune în prim-plan emoția și dorul de casă. După ce au stat atâta timp departe de familii, concurenții vor avea parte de o supriză extraordinară – cei dragi vor veni în vizită pentru a le alina dorul și a vedea cum trăiesc și ce au construit în fermă.

 

Vizitatorii vor asista la momente importante din viața la fermă sub conducerea unui nou fermier al săptămânii. Revederea va fi una plină de emoție, sărutări pline de dor și îmbrățisări cât pentru o viață! Cei norocoși care vor primii vizitele în această seară sunt Cosmin Natanticu, Cătălin Neamțu, Tania Popa și Daniel Iordăchioaie.

În ultimele trei luni petrecute departe de cei dragi, fermierii au strâns multe amintiri, au făcut lucruri noi în fiecare zi și au trăit atât de multe, încât abia așteaptă să le împărtășească cu cei dragi. Primirea vizitelor, alinarea dorului și faptul că au vești  de acasă îi va umple de energie și le va forță de a continua lupta.

Alegerea servitorilor va fi una strategică, cu o țintă clară, dar și protecție. Cine va fi fermierul acestei săptămâni încărcată de emoție, cine vor fi aleși servitori, dar și pe cine va alege să trimită la duel, rămâne de văzut numai la PRO TV.

 

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare