; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi Editia 33 s9 (4) (1)

Surpriză la Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat

24 May 2021

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite', Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală. Echilibrul s-a rupt duminică seară. 

Lupta din seara aceasta este un test al creativității, căci fiecare trupă de bucătari trebuie să pregătească rețete sofisticate care să aibă la bază doar șase ingrediente, alese de fiecare în parte. Așa se face că pe lângă sare, apă, piper, ulei și zahăr, echipele trebuie să facă spectacol în farfurie și să găsească echilibrul perfect într-o rețetă cu doar șase componente.

O confruntare pe echipe grea impune și un duel aprig pentru echipele pierzătoare. Și în acest caz, tema din această seară va ridica nivelul competiției culinare și va cerne bucătarii extraordinari de cei buni: „Proba asta ne îngroapă astăzi! Plecăm toți acasă, e rău de tot!'.

Ce concurent a fost eliminat

Al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite' s-a terminat cu o altă pierdere dureroasă pentru Florin Dumitrescu. Din echipa albastră a mai fost eliminată o concurentă, în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite', difuzată în data de 23 mai 2021. 

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un battle în care tema de gătit i-a obligat să pregătească rețete savuroase, folosind doar șase ingrediente. La finalul probei, farfuriile au fost degustate de un juriu special format din hairstyliști de animale. 

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite' . 

Vincenzo Aiello a primit 11 puncte pentru rețeta sa de veloute și o altă surpriză plăcută a ediției a fost Keed, care a primit 12 puncte, lucru ce i-a surprins din plin pe jurați „Chefi la cuțite', care au așteptat cu sufletul la gură să afle ce concurent a părăsit competiția, în ediția din 23 mai 2021.

Rând pe rând, dueliștii și-au aflat notele și au revenit în bucătărie. La final, în platou au mai rămas doar Nicoleta Pop din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu și Mirela Negoiță din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Și fiindcă a obținut doar cinci puncte, aceasta din urmă a fost eliminată din sezonul 9 al show-ului „Chefi la cuțite'.

Cu lacrimi în ochi, concurenta din sezonul 9 „Chefi la cuțite' și-a luat la revedere de la colegii de echipă și de la Florin Dumitrescu.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare