; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan feyza deniz_16_9_1561564160

Surpriză! Özcan Deniz apare într-un serial nou, în care joacă alături de fosta nevastă! Află detaliile!

09 April 2021

Vestea anulării celui mai nou serial al său, „Seni Çok Bekledim', este încă foarte recentă, dar actorul turc Özcan Deniz deja poate fi văzut de fanii săi într-un serial nou, „Senkron', un SF din a cărui distribuție face parte și fosta lui nevastă, Feyza Aktan.

 

Încurcate sunt căile showbizului! Zilele aceasta, actorul turc Özcan Deniz și fosta lui soție, Feyza Aktan, se înfruntă la tribunal, într-o luptă fără menajamente pentru custodia băiețelului lor, dar pot fi văzuți alături într-un serial nou-nouț, lansat zilele trecute în Turcia.

Serialul se numește „Senkron', are șase episoade și abia a fost lansat pe o platformă de streaming din Turcia, Gain. Este vorba de un thriller SF, în care aceleași personaje se întâlnesc în mai multe universuri paralele. 

„Senkron' este cum nu se poate mai diferit de „Seni Çok Bekledim', serialul care trebuia să marcheze marea revenire a lui Özcan Deniz pe micile ecrane, la postul tv Star TV, primul său rol după succesul „Mireasa din Istanbul'. Însă, în ciuda pregătirilor detaliate și a eforturilor financiare, „Seni Çok Bekledim', pentru care Özcan Deniz este protagonist, co-scenarist și producător, a pierdut lupta cu audiențele, fiind anulat recent de Star TV. Ultimul episod va fi cel cu nr. 13, care va fi difuzat vineri, 23 aprilie.

 

Filmat în vremuri mai bune

Revenind la „Senkron', pentru care Deniz este protagonist, scenarist și regizor, serialul SF a fost filmat în primăvara anului trecut, la începutul pandemiei, acasă la Özcan Deniz (48 de ani). Așa se explică faptul că în capul distribuției se regăsește numele lui Feyza Aktan (29 de ani), fosta soție lui Deniz: deși erau divorțați la ora respectivă, Deniz și Aktan se înțelegeau foarte bine anul trecut, ba chiar au petrecut carantina împreună, pare-se în case alăturate.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Între timp, situația s-a schimbat dramatic. Cei doi foști soți, care au divorțat în vara lui 2019 după 15 luni de căsnicie, duc de la începutul anului un adevărat război la tribunal, certându-se pe custodia lui Kuzey, băiețelul lor de 3 ani. 

 

În război pentru custodia copilului

De anul trecut și până acum, Özcan Deniz a alungat-o pe Feyza Aktan din casa pe care i-a cumpărat-o, iar sora lui a acuzat-o pe tânără că nu e o mamă potrivită pentru băiețelul Kuzey, pe care l-ar fi neglijat. La rândul ei, Feyza Aktan l-a acuzat pe actor că ar fi maltratat-o fizic și psihic și i-a făcut plângere la poliție, ceea ce a dus la o investigație din partea poliției. Pe baza anchetei finalizate, a scris în martie presa turcă, Özcan Deniz ar fi pasibil de închisoare de la 6 luni la 1 an și 6 luni!

În fața acuzațiilor, actorul s-a apărat și a fost categoric în a explica că nu se face vinovat de violență:

 

„Mă gândesc la copilul meu, care este cel mai important lucru din viața mea, și încerc să-l protejez de lupta asta urâtă, chiar dacă partea cealaltă încearcă să mi-l ia. Eu sunt ocupat să-i construiesc viitorul, încerc să-i las o bună moștenire materială și spirituală. Nu m-am comportat așa și nu mă voi comporta așa vreodată’, a declarat, citat de Milliyet, Özcan Deniz, atunci când fosta soție i-a făcut plângere la poliție.

 

Pe 25 martie a avut loc a doua înfățișare din proces, cei doi foști soți fiind însoțiți de avocații lor. Deliberările s-au petrecut în spatele ușilor închise și mai mulți martori ar fi depus mărturie în legătură cu relațiile dintre Özcan Deniz și Feyza Aktan, scrie CNN Turcia, care mai anunță că depozițiile martorilor vor continua și la următoarea înfățișare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare