; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Battle 10 S9 Chefi (3)

Surpriză memorabilă pentru jurații de la „Chefi la cuțite”. Cine sunt invitații din această seară

25 May 2021

În această seară, 25 mai 2021, de la 20:30, a zecea confruntare pe echipe din sezonul 9 „Chefi la cuțite' vine cu o surpriză memorabilă pentru cei trei maeștri ai gastronomiei.

 Vezi galeria foto >

După săptămâni la rând în care chefii Florin, Sorin și Cătălin au repetat șlagărul sezonului 'Un gogoș, cupcake, Titu!', jurații vor avea în sfârșit ocazia să recreeze meniuri ce sunt legate de această capodoperă muzicală.

'În audiții, când erați mult mai relaxați, ați ținut-o într-un dans și o veselie. Ați inventat un hit, iar tema de astăzi este strict legată de acest hit', le va spune Irina Fodor chefilor la începutul serii.

Așa se face că toate cele trei echipe vor fi nevoite să facă spectacol cu o farfurie care va conține cele trei elemente ale piesei: o brioșă, o gogoașă și un main-course ce ar putea fi regăsit în restaurantul din gara din Titu.

„Ce se mănâncă în gară la Titu?' este întrebarea care va sta pe buzele tuturor concurenților în momentul în care vor afla tematica serii.

Și pentru ca seara să continue pe aceleași note muzicale, jurații invitați special la degustare fac parte tot din acest domeniu artistic. Echipa HaHaHa Production este gată să fie surprinsă de cele mai sofisticate preparate gătite de echipele sezonului 9.

Tot marți seară, o amuletă folosită strategic de chef Florin Dumitrescu va întrerupe voia bună și va isca un adevărat război la cuțite: 'Din momentul în care am folosit amuleta am văzut cum s-a creat haos în platou'. 'Toată lumea era panicată. Nu s-a așteptat nimeni la asta. Până acum, asta a fost cea mai dură amuletă!', vor riposta concurenții. Ce avantaj va pune în joc juratul, cum va decurge confruntarea pe echipe, dar și ce bucătar va părăsi una dintre echipe în această seară, telespectatorii pot vedea de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție a sezonului 9 Chefi la cuțite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare