; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Surviror romania faimosii

Surpriză la ”Survivor România” în această seară

18 March 2021

După două săptămâni de absență, în această seară, Jador se întoarce pe banca Faimoșilor la Survivor România. Colegilor lui nu le vine să creadă, atunci când Daniel Pavel face anunțul și concurentul intră pe terenul de joc.

E drept că era așteptat cu nerăbdare, mai ales având în vedere că de când Faimosul s-a accidentat si nu a mai putut concura, echipa sa a perdut de multe ori în fața Războinicilor.  Apariția lui va fi cu siguranță  una memorabila, mai ales ca toți concurenții par extrem de uimiți de intrarea lui pe teren la Jocul de Recompensă din aceasta săptămână. Daniel Pavel a făcut anunțul in uralele Faimoșilor.

Părinții lui Jador spuneau, săptămâna trecută, că își cunosc fiul și știu că acesta își va reveni și va reintra în competiție, deoarece este puternic și nu se dă bătut cu una, cu două.

Cine este Jador de la Survivor România 2021

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit cunoscut odată cu participarea la Puterea Dragostei, iar acum, face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România, sezonul 2. De-a lungul timpului, acesta și-a făcut un nume în lumea muzicală, ocupând primele locuri în trending pe YouTube.

Faimosul provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare