; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Profu 156806151_3871936889519258_1755892126160526914_n

Surpriză în ultimul episod din serialul „Profu’”. Cum se termină sezonul 2

22 April 2021

Cel de-al doilea sezon al serialului „Profuʼ’ajunge la final pe 22 aprilie. Aceste episoade s-au filmat la începutul lui 2020, terminându-se chiar înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus.

 

 

Care este cea mai bună modalitate de a-ți lua rămas-bun?

Cum faci să spui „la revedere' când, de fapt, nu vrei să pleci? Te duci să o oprești din drum sau rămâi pe loc, împietrit, în timp ce în mintea ta se derulează cele mai frumoase amintiri cu voi? Răspunsurile le vom afla joi, de la 21:30, în ultimul episod din sezonul 2 Profu`.

Povestea dintre Mișu și Ana a evoluat de-a lungul timpului, dincolo de obstacolele pe care le-au întâlnit pe parcurs. Cei doi îndrăgostiți au făcut pași mari unul către celălalt, dar nu au ezitat nici să dea înapoi. Noul episod vine, însă, cu o concretizare a relației lor: „nu vreau nimic mai mult decât… tu și eu, să putem să încercăm chestia asta a noastră!', îi va spune Mișu. Iubire își vor declara și ceilalți doi profesori care formează un cuplu: „Vrei să fii soția mea?' – îi va spune Mugur lui Miss Codoiu.

Între adolescenți, dragostea parcă este și mai complicată. Nuni și Rebecca vor trece prin momente dificile, după ce adolescentul află că iubita lui face streaptese și-i adresează cuvinte dure. Decizia Rebeccăi o va pune în pericol atât pe ea, cât și pe ceilalți. Mișu, directorul Tănase și procurorul, personaj interpretat de Florin Călinescu, vor încerca să o salveze pe elevă dintr-o situație care i-ar putea distruge viața.

De ce ajunge Ana să danseze la bară, ce legătură este între Mișu și patronul clubului de streaptease și cum se va încheia sezonul doi din serialul Profu`, aflăm împreună joi, de la 21:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare