; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JAG111

Surpriză în „NCIS: Los Angeles”! Eroii din serialul „Justiţie militară” apar la finalul sezonului al zecelea

03 April 2019

Pe 19 mai, în America, se termină sezonul 10 din „NCIS Los Angeles', cu un episod special, cu durata de două ore, în care vor apărea actorii principali din „Justiţie militară' / „JAG', care-și vor relua rolurile, anunță Deadline.

Înainte de „NCIS: Los Angeles', fanii genului erau captivați de „Justiţie militară', care-a fost difuzat în State, în perioada 23 septembrie 1995 – 29 aprilie 2005, și a fost și la noi. Personajele principale erau Harmon Rabb Jr. și Sarah MacKenzie și acest cuplu va apărea în ultimele episoade ale sezonului 10 din „NCIS Los Angeles'. Săptămâna trecută, CBS a anunțat că David James Elliott își va relua rolul Harmon Jr., iar acum, canalul confirmă faptul că și Catherine Bell (Sarah MacKenzie) va fi prezentă.

Reuniunea celor doi nu ar fi chiar atât de inocentă. Probabil că CBS vrea să testeze publicul pentru un eventual reboot al serialului „Justiţie militară'. Arcul narativ în care vor apărea cei doi va cuprinde ultimele două episoade din sezonul al 10-lea și primele două din sezonul 11. Rămâne de văzut dacă „Justiţia militară' mai e pe gustul telespectatorilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare