; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juratii in platoul Im place dansul

Surpriză de proporții pentru CRBL pe platourile „Îmi place dansul”. Cine l-a surprins la filmări

11 September 2019

CRBL, unul dintre cei patru jurati ai show-ului “Imi place dansul”, a avut parte de o supriza de zile mari pe platoul de filmare. Fiica sa, Alessia, si Elena, sotia artistului, au venit in culisele emisiunii, sa-l vada pe CRBL  chiar in mijlocul actiunii. Micuta  Alessia a fost foarte entuziasmata de rolul pe care il are celebrul ei tata, dorindu-si chiar sa i se alature la masa Juriului.

Este un jurat bun. Este sincer!” a declarat fiica artistului, incantata de modul in care CRBL isi face datoria in emisiune.

Elena, sotia juratului, a fost mai exigenta cu rolul partenerului sau de viata, spunand ca exista discutii in contradictoriu acasa, legate de modul in care CRBL noteaza concurentii.

I se potriveste manusa rolul de jurat, este sincer, corect; desi da uneori note mai mari decat dau eu de acasa, uitandu-ma la televizor! Probabil pentru incurajare. Sunt uneori de acord cu el, alteori nu. Este dificil sa jurizezi…“, a subliniat aceasta.

Vizibi emotionat, CRBL s-a bucurat de momentele petrecute cu Elena si Alessia, le-a introdus in atmosfera realizarii show-ului si apoi si-a reluat rolul de jurat sub ochiul critic al sotiei si pe pasii de dans executati, in culise, de Alessia.

Eu as putea sa o tin cu mine pe Alessia, la masa juriului. Ca o gluma, nu cred ca ar vrea sa sa-i jurizeze pe concurenti si sa asculte apoi parerea acestora despre modul in care a jurizat…. Dar cu mine langa ea, ar putea sa o faca! “, a spus amuzat CRBL.

Nu pierdeti spectacolul dansului in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00. Show-ul „Imi place dansul', prezentat de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu, reprezinta o sansa unica pentru tineri talentati sa isi demonstreze veleitatile artistice si puterea de a cuceri un public si un juriu exigent.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare