; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer lopez ben affleck

Surprinși în ipostaze incendiare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional în văzul lumii

15 June 2021

Este oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la 17 ani de la despărțire și se iubesc mai intens ca niciodată.

Se pare că revenirea în brațele vechii iubiri a readus fericirea pe chipul lui Jennifer Lopez și a lui Ben Affleck. Cei doi nu se mai ascund de nimeni și merg peste tot împreună atunci când programul le permite. Duminică, cuplul a fost surprins sărutându-se pasional în timp ce luau cina la un restaurant din Malibu. 

PageSix relatează că cei doi se aflau la o cină în cinstea surorii lui Jennifer, Lynda, care aniversează astăzi 50 de ani. Se pare că la masă era prezentă toată familia artistei inclusiv gemenii ei, Max și Emme care stăteau chiar lândă mama lor atunci când aceasta se săruta cu Ben Affleck. 

 Vezi galeria foto >

Este pentru prima dată când Jen și Ben sunt surprinși sărutându-se de când au reluat relația amoroasă la sfârșitul lunii aprilie, declanșând entuziasm printre fanii celor doi.

Cei doi au petrecut mult timp împreună în ultimele săptămâni – o mare parte din timp la ea acasă în Los Angeles – și au călătorit împreună în Montana pentru un weekend romantic. 

Ben Affleck a fost văzut împreună cu mama lui Lopez, Guadalupe Rodríguez, săptămâna trecută la Las Vegas, unde, potrivit People, ar fi făcut o apariție „cameo amuzantă' în ceva ce regizează câștigătorul premiului Oscar. 

„În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe îl iubea pe Ben. A fost tristă când nu au reușit să rezolve lucrurile în urmă cu ani de zile ', a declarat o sursă pentru People în weekend. „Este încântată că s-au împăcat'

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost logodiți în 2002, şi-au amânat nunta în 2003, iar în 2004 s-au despărţit oficial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare