Homepage  / Seriale

Surorile Spencer, tot ce trebuie să știți despre serialul canadian de la DIVA. Poveste, distribuție, trailer

Surorile Spencer, tot ce trebuie să știți despre serialul canadian de la DIVA. Poveste, distribuție, trailer

de Mioara Tronaru,

Chiar dacă au firi diamentral opuse, o mamă, autoare de romane polițiste, și fiica ei, fost agent de poliție, se lansează într-o improbabilă aventură: aceea de a fi partenere într-o agenție de detectivi. Întreaga poveste în serialul canadian „Surorile Spencer”, „The Spencer Sisters” (2023), de la DIVA.

DIVA va avea în grila sa de programe un serial canadian. Din 14 septembrie, de la ora 21.00, puteți urmări „Surorile Spencer”, cu Lea Thompson și Stacey Farber în rolurile principale.

Update 8 septembrie 2023:

NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anunțat premiera în România a noului serial „Surorile Spencer” (The Spencer Sisters). Producția are 10 episoade de câte o oră și va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 21:00, începând din 14 septembrie, la DIVA (fiind programate câte două episoade odată). 

„Surorile Spencer” le are în rolurile principale pe Lea Thompson („Înapoi în viitor”/ Back to the Future, Caroline in the City) și Stacey Farber (Virgin River, „Homleșii”/Schitt’s Creek) în rolurile unei mame și fiice care își unesc forțele și înființează o agenție de detectivi particulari. După un șir de ghinioane, ofițerul de poliție Darby Spencer (Stacey Farber) renunță la slujba ei din Toronto și este forțată să se întoarcă acasă, la mama ei (cu care a rupt legătura), scriitoarea de romane polițiste de renume internațional Victoria Spencer (Lea Thompson). 

Știre inițială:

Doamnele Spencer își fac agenție de detectivi

Încă de la început, trebuie făcută o precizare importantă. Chiar dacă tuturor li se pare că sunt surori, cele două doamne Spencer sunt de fapt mamă și fiică. Mama, Victoria Spencer (Lea Thompson), este o scriitoare de romane polițiste care de bucură de succes pe plan internațional. Fiica, Darby Spencer (Stacey Farber), în schimb, nu a avut parte de mare noroc în viață și, după o scurtă și ghinionistă carieră de polițist în Toronto, și-a dat demisia și s-a întors acasă, în orășelul Alder Bluffs, în ciuda faptului că relația cu mama ei nu e cine știe ce.

Când cele două sunt implicate fără voia lor în rezolvarea unei crime, Darby descoperă o latură a Victoriei pe care nu o știa și hotărăsc împreună să pună bazele unei agenții de detectivi. Punctul de plecare nu este unul foarte fericit: au de înfruntat diferențele de personalitate, pe cele dintre generații și propriul lor trecut complicat. Dar, pe măsură ce se strâng cazurile rezolvate, îndrăzneața Darby și nepăsătoarea Victoria încep să-și dea seama că poate, doar poate, au nevoie una de alta mai mult decât își dau seama.

„Prea delicios…”

Serialul „Surorile Spencer” a avut premiera în ianuarie 2023, la CW Network, ocazie cu care Brad Schwartz, de la CW Network, a declarat în Deadline: „«Surorile Spencer» este un serial fermecător, a cărui distribuție e condusă de consacrata Lea Thompson și noua speranță Stacey Farber. Suntem mai mult decât încântați să fim gazdele acestui dinamic duo, care va atrage cu singuranță mai multe generații de detectivi amatori”.

La fel de entuziasmată a fost și actrița Lea Thompson: „A fost foarte distractiv să fiu o jumătate din «Surorile Spencer». În ultima vreme, m-a ocupat mai mult de regie, dar acest serial era prea delicios pentru a-l rata”.

Deocamdată, numai 10 episoade

Filmările celor 10 episoade s-au desfășurat cu un an înainte, în provinciile canadiene Manitoba și Ontario, care au servit drept decor pentru orașul fictiv Alder Bluffs, în care are loc acțiunea.

Din distribuție, mai fac parte: Thomas Antony Olajide (care-l interpretează pe Zane Graham, fostul prieten din liceu a lui Darby și polițist acum în Alder Bluffs), Edward Ruttle (în rolul Lucas Collins, fostul iubit a lui Darby, acum doctor), Husein Madhavji („consultantul IT”, adică mai pe șleau hacker-ul Victoriei, Alastair Dhumal), Ayesha Mansur Gonsalves (care-o joacă pe Sarita Stark, insistenta agentă literară a Victoriei). Deocamdată, nu se știe dacă producția va avea și un al doilea sezon.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton