; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Surorile Luciu defilează pentru Neylini de 8 Martie

08 March 2012

Cântăreaţa Neylini organizează un eveniment special în data de 8 Martie. Doamnele şi domnişoarele sun invitate la o petrecere care va avea loc Jubile Ballroom Pipera din Bucureşti şi care se anunţă plină de surprize.

Seara va fi deschisă de o prezentare de modă, iar modelele-vedetă ale defilării vor fi Nicoleta Luciu, proaspăt revenită după naşterea tripleţilor, şi sora ei Iuliana Luciu.

Pentru partea a doua a serii, interpreta hitului Muleina' a pregătit un concert incendiar împreună cu cele două dansatoare sexy alături de care merge în concerte.

Tombola organizată în seara de 8 Martie va avea un premiu special oferit de Neylini, o schimbare de look, pentru una dintre participantele la eveniment.

Tot pe 8 Martie, Sonny Flame va susţine un concert la etajul 1 al Centrului Comercial Sun Plaza din Bucureşti începând cu ora 20.00, iar de la 21.00, în acelaşi loc, cei de la Flamingo Boys vor prezenta un show incendiar, la care cele mai îndrăzneţe doamne şi domnişoare vor fi premiate cu produse de înfrumuseţare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare