; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Surorile Cheeky Girls, vedete la “Serviți, vă rog!”

28 August 2012

Edi Stancu, Bogdan Boantă și surorile Cheeky Girls sunt vedetele care fac circ la Serviți, vă rog!' marți și miercuri de la ora 20.30 la Pro TV.  Veniți cu gânduri mari de a-l impresiona pe Nea Mărin, cei patru nu scapă însă de pedepse și tot felul de peripeții.

Hrănitul animalelor de la circ este o probă de foc pentru toate vedetele. Bogdan, Edi și cele două gemene nu au scapăt nici ei. Gabriela a avut ceva de furcă cu pinguinii care o ciupeau de picioare în momentul în care încerca să le dea de mâncare, iar Bogdan Boantă a avut mari emoții când a aruncat pește pelicanilor, fiind înconjurat de ciocuri înfometate din toate părțile.

Pentru Edi, lucrurile au stat ceva mai simplu, și asta deoarece coregraful de la Dansez pentru tine' a împărțit practic pâinea cu hipopotamul Emilio. Ba mai mult, a încercat să-l obișnuiască pe acesta cu obiceiurile sănătoase și și-a folosit propria periuță de dinți pentru a-i curăța dantura.

Oricât de mult s-au străduit, surorile Cheeky nu au intrat pe deplin în grațiile lui Nea Mărin, care într-un moment de nemulțumire a început să alerge după ele cu o nuia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare